Helsvart for Solbakken og Berg

Ståle Solbakken sliter i Wolverhampton. Lørdag ble det 1-2 hjemme mot Nottingham Forest i engelsk mesterskapsserie. Bedre gikk det ikke for Henning Berg og Blackburn, som røk 0-2 for Millwall.

Solbakkens lag har spilt åtte seriekamper på rad uten seier. Fem av disse har endt med tap. Det er ikke godt nok for et Wolves-lag som helst vil kjempe om opprykk til Premier League.

Det startet godt for Wolverhampton hjemme på Molineux. Tidligere LSK-spiller Björn Bergmann Sigurdarsson gjorde 1-0 for vertene etter bare fem minutter. Men som så ofte før denne sesongen tok det ikke lang tid før ledelsen glapp. Billy Sharp rev seg løs fra markingene og utlignet for Forest elleve minutter senere.

Wolverhampton presset på og burde tatt med seg en ledelse til pause. Sjansesløsingen skulle bli kostbar. I det 57. minuttet banket Adléne Geudioura inn 2-1 for bortelaget.

Solbakken har kun ledet Wolverhampton til tre hjemmeseirer i serien. Klubben er sju poeng over nedrykksstreken etter 18 seriekamper.

Berg fikk sin første seier som Blackburn-manager forrige helg, men lørdag ble formsterke Millwall for vriene. Gjestene fra London sikret alle poengene med mål av Chris Wood (71.) og James Henry (90.). (©NTB)