Forren fristes av utlandet

Everton fulgte Vegard Forren fra tribuneplass torsdag. Molde-stopperen innrømmer at han gjerne vil spille i utlandet.

Everton-manager David Moyes var på plass på tribunen da Molde møtte FC København torsdag kveld. Forren har imponert stort for Molde og landslaget i år, og nå kan Premier League bli neste stopp.

– Jeg vet ikke om det var meg de så på eller noen andre, for det var mange gode spillere der ute. Hvis det er meg de er interessert i, så er ikke jeg uinteressert i Everton, sa Forren etter kampen.

Han fristes av muligheten for spill i en utenlandsk liga.

– Jeg har vært med på mye i år, både europacup og landslag, og jeg føler at jeg har bitt godt fra meg. Jeg er blitt mer og mer fristet av å prøve meg i en utenlandsk klubb. Everton er en klubb som er stor og har en slik posisjon, at det ikke vil være uinteressant hvis det kommer bud derfra, sa Forren.

Ifølge Molde-manager Ole Gunnar Solskjær hadde ikke Everton lagt inn bud på forsvarsspilleren torsdag kveld. Han har ikke snakket med Forren om muligheten for en overgang til klubben. – Hvis de vil ha ham, legger de vel inn et bud. Før det er det ikke så aktuelt å snakke realiteter om Everton, sa Solskjær. (©NTB)