Liverpool rotet bort seieren

Liverpool så ut til å sikre seg avansement i europaligaen, men en sen utligning av Young Boys sørget for at det endte 2-2 på Anfield torsdag.

Med seier ville Liverpool ha vært klar for 16-delsfinale i turneringen, men etter torsdagens kamp står laget med samme poengsum som Young Boys.

Det startet bra for de engelske vertene. Jonjo Shelvey ga Liverpool ledelsen etter en drøy halvtime, men Young Boys utlignet ved Raul Bobadilla sju minutter ut i annen omgang.

Joe Cole ga hjemmelaget ledelsen på nytt etter 72 minutter, og Liverpool så ut til å gå mot seier. To minutter før full tid sikret imidlertid Elsad Zverotic 2-2 for de sveitsiske gjestene.

I Russland vant Anzji 2-0 over Udinese. Christopher Samba ga hjemmelaget ledelsen etter 72 minutter, og Samuel Eto'o økte til 2-0 tre minutter senere. Dermed er Anzji sikret avansement fra gruppe A. Udinese, som måtte avslutte kampen med ti mann etter at Willians ble utvist ti minutter før full tid, ligger sist i gruppen med fire poeng.

Liverpool spiller borte mot Udinese i siste runde, mens Young Boys tar imot Anzji. (©NTB)