david_moyes copy
david_moyes copy

Her er Everton-manageren på plass for å se Forren mot FC København

David Moyes dro til Molde med privatfly for å finsikte landslagsstopperen.

Moldes Vegard Forren er en ettertraktet mann etter storspill både i hjemlig liga og for landslaget denne sesongen, og det har vært kjent en stund at Everton og Fulham snuser på 24-åringen.

Midtstopperkollega Brede Hangeland har bekreftet at klubbens hans kikker på Forren, mens Everton tidligere har hatt representanter til stede på kamp for å ta ham nærmere i øyesyn.

Til Molde med privatfly
En delegasjon fra Merseyside-klubben vil sørge for at klubben også er representert når Molde spiller hjemmekamp mot FC København i Europaligaen torsdag.

David Moyes og hans medarbeidere landet med privatfly på Molde lufthavn noen timer før kampstart, og Moyes ble fanget opp av TV-kameraene i det han var i ferd med å gå inn på Aker Stadion.

– De må ha bestemt seg for å kjøpe ham, spådde Daniel Nannskog i FotballXtra Europa.

Se Moyes-ankomsten og studiopraten over!

Mener andre kan lære av Forren
Molde-sjef Ole Gunnar Solskjær har uttalt at han er forberedt på at laget må klare seg uten stopperen neste sesong.

Før oppgjøret mot FCK snakker suksesstreneren om hva andre norske spillere kan lære av mannen fra Kyrksæterøra.

– Går Vegard inn i en duell, så gjør han det med en risiko for å bli skadet eller få vondt, men han gjør det likevel hver eneste gang fordi han må vinne den duellen. Det er noe norske fotballspiller må lære av. Det er bare å se hvor ofte han har blokkert et skudd, eller hvor manger gange han har reist seg etter å ha fått en smell, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Skal bryne seg på spisskomet
Everton får ventelig mulighet til å se Forren i aksjon mot danskenes nye spisshåp, Andreas Cornelius, på Aker Stadion.

19-åringen har allerede debutert på landslaget, og ligger på andreplass på toppscorerlisten i Superligaen. Den høyreiste angriperen ble matchvinner da lagene møttes i København i september.

– Han er stor, sterk og aggressiv. Han er en god utfordring, og dersom jeg spiller så er jeg klar til å matche ham, sier Forren til lokalavisen.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!

Europaligaen i altomfotball.no: Terminliste | Statistikk