Hadeland vgs
Hadeland vgs

Tippeliga-spiller må svare etter voldsepisode

Slo og sparket funksjonær utenfor skolen. Nå etterforskes episoden av politiet.

Ifølge avisen Hadeland var en lokal fotballspiller blant de involverte i en voldsepisode utenfor Hadeland videregående skole lørdag.

Skolen arrangerte en nattcup i fotball da det oppsto tumulter.

Slo og sparket skoleelev
Ifølge avisen ble en funksjonær på nattcupen slått og sparket utenfor skolen. Forholdet er anmeldt og etterforskes av politiet, skriver avisen.

Hadeland hevder voldsepisoden startet i 11-tiden, etter at funksjonæren ba en gjeng gutter trekke seg unna da en person i hallen trengte hjelp i forbindelse med sykdom.

Dette skal ha provosert guttegjengen, og frasen «sånn snakker du ikke til kameraten min» skal ha blitt ytret. Funksjonæren, som er elev ved skolen, ble deretter slått og sparket da han skulle forlate skoleplassen.

Tippeliga-klubb bekrefter
Overfor avisen bekrefter spillerens klubbs mediesjef at den aktuelle spilleren, som også spiller på yngre landslag for Norge, skal inn til en prat med klubbledelsen om saken.

Spillerens agent beskriver episoden som beklagelig overfor VG Nett.

– Jeg setter meg inn i saken, men har det skjedd, er det høyst beklagelig og en oppførsel vi ikke tolerer – hverken jeg som agent eller klubben, sier agenten til VG Nett.