VMan P680823
VMan P680823

Mexés: – «Ibra» er et fenomen, jeg bare slo til

Philippe Mexes er mildt sagt ydmyk dagen etter perlescoringen.

– Ingenting gikk gjennom hodet mitt. Jeg skal innrømme at jeg var litt heldig. Ibra er et fenomen, jeg bare slo til!, forteller mannen bak den magiske brassesparkscoringen, Philippe Mexés til Football Italia.

Slik beskriver AC Milan-spilleren scoringen mot Anderlecht i onsdagens Champions League-dyst. Franskmannens mål var av det vidunderlige slaget.

Først dempet han ballen på brystet, deretter brassesparket han ballen i mål fra omtrent 16 meter.

Les også: Se Mexès’ vanvittige brassescoring
Les også: Zlatan avsluttet firemålsshow med brassespark fra 25 meter

Som Ibrahimovic
Scoringen ble raskt sammenlignet med Zlatans eventyrlige brassespark mot England. Milans klubbpresident er ikke i tvil om hvilken scoring han likte best.

– Ibrahimvic scoret det målet i en vennskapskamp, men denne var i en Champions League-kamp. Vi håper den vil spre seg rundt i verden på samme måte som Ibra´s gjorde, sier Adriano Galliani.

Galliani tror det er har noe å si hvem som scorer målet.

– Hvis Leo Messi hadde scoret det, hver nyhetskanal rundt om i verden ville vist det, og han ville ha blitt gjort til en helgen i kveld!, sier klubbpresidenten.

Mexés forteller at det er det flotteste målet han noen gang har scoret.

– For en forsvarer å score et mål som det er uvanlig, og jeg har aldri satt en slik scoring før. Mine lagkamerater spurte om jeg prøvde å legge inn og bommet på det!, sier Mexés.

Hvilken scoring er flottest? Ta diskusjonen i feltet under.