Neymar og co. senket Argentina på straffer

Argentina vant 2-1 i returkampen i Superclasico de las Americas, men måtte se at Brasil vant 4-3 på straffer etter 3-3 sammenlagt.

FEIRING: Her feirer de brasilianske guttene at de har slått Argentina på straffer. (Foto: Natacha Pisarenko/Ap)

Men Argentina måtte se at Brasil vant 4-3 på straffer etter 3-3 sammenlagt.

I en heller svak forestilling mellom de to rivalene i Sør-Amerika ble full fart mot slutten av kampen.

Iganacio Scocco, som debuterte på A-landslaget, ga Argentina ledelsen på straffespark etter 80 minutter.

Fred utlignet fire minutter senere, mens Scocco var på farten igjen i siste minutt.

Argentina misbrukte sine to første forsøk i straffesparkkonkurransen og kunne ikke ta igjen Brasil da stjernen Neymar scoret på sitt forsøk.

Kun spillere fra de hjemlige seriene ble benyttet. (©NTB)