City utslått av mesterligaen

Real Madrid tok ett poeng mot Manchester City onsdag og slår følge med Borussia Dortmund til åttedelsfinale. Tyskerne var overlegne mot Ajax.

Selv om gruppen er blitt omtalt som «dødens gruppe», og spenningen knyttet til utfallet har vært stor, er det allerede før siste runde avgjort hvilke to lag som går videre. Den engelske seriemesteren Manchester City gjør det ikke.

Real Madrid viste tidlig at de ville ha seier over Manchester City på Etihad, og Karim Benzema sendte spanjolene i føringen tidlig i kampen.

Roberto Mancinis gutter kom mer og mer med i kampen etter hvert, men maktet ikke å utligne før i det 73. minutt da Sergio Agüero enkelt satte et straffespark i mål bak Iker Casillas og fastsatte resultatet til 1-1.

Alvaro Arbeloa ble utvist da han felte Agüero og skaffet straffesparket, men tross tallmessig overtak i det siste drøye kvarteret greide ikke City å score et nødvendig vinnermål.

Tidligere Manchester United-spiller Cristiano Ronaldo ble buet ut hver gang han rørte ballen, men han lo sist i sin første kamp i Manchester siden overgangen til Real Madrid. (©NTB)