Snipp, snapp, snute, Ull/Kisa-drømmen nesten ute

Arne Erlandsen omtalte det hele som et eventyr. Prinsessen het eliteserien, men det blir trolig med drømmene etter 0-4-tapet mot Sandnes Ulf onsdag.

Ull/Kisa ble nummer seks i 1. divisjon og tok seg gjennom tøffe kvalifiseringskamper mot Sandefjord og Bodø/Glimt før dobbeltmøte med eliteseriens nummer 14 ventet.

Lenge sto det bare 1-0 til gjestene fra Rogaland, men Ull/Kisa raknet fullstendig de ti siste minuttene. Med 4-0-seier bør returkampen i Sandnes lørdag bli en formalitet.

Sandnes Ulf innledet best mot et hjemmelag som virket preget av situasjonen i det som var klubbens største kamp hittil.

Det var fullt fortjent da Morten Bertolt Andersen bredsidet Sandnes Ulf foran midtveis i 1. omgang. De gulgrønne vertene hevet seg før pause og følte seg snytt da et frispark fra Pål Steffen Andresen så ut til å treffe en hånd i Sandnes-boksen.

Både Kim Holmen og Kenneth Di Vita Jensen hadde muligheter for førstedivisjonslaget i annen omgang, men etter hvert så det ut til at kreftene forsvant i høstværet. Sandnes Ulf hadde god kontroll, og Tommy Høiland burde doblet etter 77 minutter. (©NTB)