Bayern og Valencia videre

Siden det ble 1-1 mellom Valencia og Bayern München på Mestalla tirsdag, er begge klubbene videre fra mesterligaens gruppespill.

Med én runde igjen står begge lag med ti poeng hver. Bayern leder gruppe F på innbyrdes oppgjør.

Valencia fikk forsvarsspiller Antonio Barragán utvist med direkte rødt kort etter en sklitakling på David Alaba. Til tross for at laget måtte spille med én mann mindre i nærmere en time, var det vertene som tok ledelsen i det 77. minutt. Sofiane Feghouli kom på et skjærende løp fra høyre og banket inn 1-0.

Med det resultatet ville Valencia tatt kontrollen over gruppen. Det tok imidlertid ikke lang tid før Bayern svarte. Jupp Heynckes satte innpå Mario Gómez, som takket for tilliten ved å varte opp med en målgivende pasning på Thomas Müllers utligning etter 82 minutter. Det var Gómez' første opptreden for Bayern denne sesongen.

Bayern München tar imot BATE Borisov hjemme i Tyskland om to uker. For Valencia går turen til Nord-Frankrike for å møte Lille.

Tidligere tirsdag tok Lille sin første seier i mesterligaen denne sesongen. Franskmennene vant 2-0 borte mot hviterussiske BATE Borisov. (©NTB)