Adam Hammill (Foto: Nick Potts)
Adam Hammill (Foto: Nick Potts)

Wolves-spiller dømt til 12 ukers betinget fengsel

Adam Hammill gikk til angrep på to kvinnelige ambulansearbeidere.

Wolves-spilleren Adam Hammill, som for tiden er på utlån til Championship-klubben Huddersfield, er dømt til tolv ukers betinget fengsel. Med god oppførsel de neste tolv månedene slipper fotballspilleren dermed å tilbringe tid innenfor murene.

Bakgrunnen for dommen er at 24-åringen, som startet karrieren i Liverpool, gikk til angrep på to kvinnelige ambulansearbeidere i sentrum av Liverpool.

Han ble arrestert i morgentimene den 7. oktober, og sa seg seinere skyldig for forseelsen han sto tiltalt for.

I tillegg til betinget fengsel ble Hammill dømt til 150 timers samfunnstjeneste, samt at han må betale 3200 kroner til hvert av sine ofre, skriver Liverpool Echo.

Ordknapp Solbakken
En ordknapp Ståle Solbakken vil ikke si altfor mye om dommen.

– Jeg kjenner ikke til denne saken så godt, så jeg må høre med klubben før jeg uttaler meg, sier Wolves-manageren til tv2.no.

– Det dreier seg om betinget fengselsstraff for overfall på to ambulansearbeidere?

– Ja, jeg har hørt om det. Men Hammill er på lån i Huddersfield nå.

– Vil dette få konsekvenser for hans fremtidig Wolves-karrière?

– Det har jeg ingen kommentar til, som sagt så har jeg ikke satt meg inn i saken.

Ingen inn - suksessfull anke
Ståle Solbakken bekrefter for øvrig overfor TV 2 Sporten at det ikke kommer til å komme spillere inn eller ut det siste døgnet av lånevinduet i Championship.

Det ble spekulert heftig i om nordmannen ville hente Emmanuel Frimpong fra Arsenal, men Solbakken velger heller å satse på sitt eget midtbanetalent, David Davis. Frimpong ble i går bekreftet klar for en låneavtale med Charlton frem til januar.

Det er også klart at Wolverhamptons anke på Christopher Berras røde kort mot Watford har ført frem. Dermed er Berra spilleklar lørdag mot Nottingham Forest.