halsey
halsey

TV 2-reporter fikk enorm respons på fotballreferat

Her ser du hvorfor!

Under søndagens «FC Fotballkveld» fikk seerne se et smått subjektivt referat fra oppgjøret mellom Millwall og Leeds. Mannen bak var TV 2-reporter og Leeds-fan Magnus Sveen.

– Rett etter at Millwall-Leeds var ferdig fikk jeg en mail fra FC Fotballkveld-redaksjonen om jeg ikke kunne tenke meg å lage et langt og fett referat fra Leeds-kampen. De hadde tydeligvis ikke fått med seg at det ble tap igjen, så jeg svarte at hvis de ville ha et referat fra den kampen ble det fullstendig subjektivt og partisk. Det syntes gutta var en kjempeidé og ga grønt lys, forteller Sveen.

Les også: Rhodes-hattrick i Bergs første Blackburn-seier
Les også: Peter Beagrie: – Bryllupsreisen er over for Solbakken

Han fryktet negative reaksjoner etter at referatet ble sendt, men i stedet har pågangen vært fra folk som har tatt humoren, som vil se det igjen og fra folk som ikke fikk sett referatet.

– Jeg var ganske sikker på at jeg ville få en del tyn etter at det hadde gått på lufta, men det har kun vært positive tilbakemeldinger. Folk har tydeligvis humor, det er godt å vite. Når jeg kommenterer Premier League-kamper hagler det gjerne med mailer og tweets om hvor partisk og dårlig man er, etter Leeds-referatet var det bare moro.

– Folk har stort sett spurt om hvor de kan se klippet. Det har vært telefoner, mailer og tweets. Og sms'er, blant annet fra min gamle trener i Fossum, Leeds-supporter Jarle Hellesnes. Så når klippet omsider blir lagt ut nå, har jeg et sted å vise dem til, fortsetter Sveen.

Det stedet er selvsagt i videovinduet øverst i saken!