Lionel Messi, Barcelona (Foto: ALBERT GEA/Reuters)
Lionel Messi, Barcelona (Foto: ALBERT GEA/Reuters)
tippesaken_header
tippesaken_header

CL og League One på tirsdagens oddskupong

Messi og lagkameratene skal slå svekkede russere i Moskva

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

11. Spartak Moskva - Barcelona (1-0) H: 2,90 U: 3,60 B: 1,80

60. Bournemouth - Stevenage H: 1,70 U: 3,05 B: 3,40

Totalodds: 3,06

Innleveringsfrist: 17:55

Få gratis kortleser her!

11. Spartak Moskva - Barcelona (1-0) H: 2,90 U: 3,60 B: 1,80

Om kampen: Champions League. Gr. G. Russisk klubbfotball sies å være i fremgang, men sjansen for at både Spartak Moskva og Zenit ryker ut i gruppespillet er stor. I Europa League hadde russerne med fire lag. To ble slått ut i kvalifiseringen, men Anzhi og Rubin Kazan henger svært godt med. Uansett ser den russiske toppserien ut til å falle fra sjuende- til åttendeplass på rankingen etter denne sesongen, og det er lenge siden den var så langt nede. Spartak er nederst i denne gruppen med 1-0-3. Det kan holde med ett poeng her og seier over Celtic borte i siste kamp, men selv med 3-0-3 kan bli for svakt. I den hjemlige serien er vertene med 9-2-5 ti poeng fra toppen. Her soner Pareja (f), men de er bare en liten del av problemene. Parshivlyuk (f), Bilyaletdinov (mb), McGeady (mb), Dzyuba (a) og Welliton (a) er blant de mange som sliter med skader. Barcelona står med 3-0-1, men de har ikke imponert. De slo dagens motstander 3-2 hjemme i første kamp. I den forrige tapte de 1-2 borte for Celtic, etter å ha vært best i det meste, og resultatet der kunne like gjerne blitt 1-3. Oddsen på Barcelona er nå litt høyere. Gjestene leder stadig klart hjemme i Spania. Bartra (f) er nå ute med skade, men i bortekampen mot Celtic startet verken Pujol (f) eller Piqué (f), som nå er med for fullt. Alexis Sánchez (a) er fremdeles ute. På en normal dag skal Barcelona vinne denne komfortabelt.

Om spillet: Spartak Moskva er gitt 1-0-ledelse fra start. Med svært mange fravær er neppe det nok mot et nær toppet Barcelona. 1,80 for en klar borteseier skal være spillbart.

60. Bournemouth - Stevenage H: 1,70 U: 3,05 B: 3,40

Engelsk League One. Bournemouth hadde 1-5-5, men etter at Eddie Howe returnerte etter knappe to år som manager i Burnley er tallene 6-1-0, og plutselig er laget i nærheten av en plassering blant de seks beste. Vertene slo Doncaster 1-0 borte før de med vant 4-1 hjemme over Oldham lørdag. Lewis Grabban scoret tre av målene. Endringer behøver ikke gjøres. Stevenage har ramlet til femteplass etter 1-0-3 på sine fire siste kamper. De har sluppet inn fire mål i alle de tre nederlagene, og 1-4-tapet hjemme for Preston ble etterfulgt av tap med samme sifre borte for Sheffield United. Felipe Morais (mb) er suspendert, og det er ventet at manager Gary Smith foretar endringer i håp om å snu den negative trenden. Forvandlede Bournemouth får tillit til 1,70 hjemme på Dean Court.