Sklett ikke med til Lillehammer

Hopperen Vegard Haukø Sklett sliter med teknikken og får ikke plass på verdenscuplaget som konkurrerer i Lillehammer til helgen.

Sklett skuffet under NM på Rena i helgen. 26-åringen imponerte sist sesong, men nå mangler han en del på den tekniske biten. Landslagssjef Alexander Stöckl gjorde alt han kunne for å hjelpe Sklett. Østerrikeren kjørte fra Rena til Trondheim og Granåsen etter NM. Der ga han råd til formsvake Sklett, skriver Trønder-Avisa.

Etter økter både mandag og tirsdag mener Stöckl at Sklett bør komme seg i form framfor å stille i helgens verdenscuprenn.

– Jeg har sett god framgang, men det er fortsatt for tidlig for Vegard. Han blir derfor ikke med til Lillehammer, opplyser landslagssjefen til Trønder-Avisa.

– Det kunne endt med et par treningshopp og noen konkurransehopp. Det ville i verste fall bare ført til tapt energi og dårligere selvtillit, derfor er det bedre at han får ei uke med trening hjemme i Trondheim.

11 mann er allerede tatt ut til verdenscupåpningen i Lillehammer. Det skal tas ut én skihopper til, men det blir ikke Sklett i denne omgang. (©NTB)