hoydepunkter
hoydepunkter

Her er TV 2-ekspertenes Tippeliga-øyeblikk fra 2012-sesongen

Se øyeblikkene TV 2s fotballkveld-panel husker best fra sesongen som er gått.

VIDEO: Se ekspertenes høydepunkter i videovinduet øverst!

Søndag ble siste runde i årets Tippeliga spilt. I den anledning plukket Fotballkveld-panelet ut hvert sitt øyeblikk som de husket best fra sesongen som er gått.

LES OGSÅ: Her er årets lag i Tippeligaen

Davy Wathne hadde plukket ut øyeblikket der Erik Mjelde skal spille ballen tilbake til LSK-keeper Stefan Logi Magnusson, men hvor ballen spretter over Lillestrøms sisteskanse og i mål. Brann-spillerne svarte deretter med å la gultrøyene gå rett fra avspark og sette ballen bak Piotr Leciejewski i Brann-buret.

– Dette synes jeg var flott. Det er ikke alltid Brann lever opp til mine forventninger. Men dette var flott. Her setter de en standard. Dette var bilder som gikk verden rundt. Jeg synes det var supert, og jeg er stolt og glad over det, sier Wathne.

– Dette øyeblikket er noe som har brent seg fast på netthinnen min. Jeg håper jeg slipper å se det igjen nå når de skal spille kvalIfisering der

Petter Myhre hadde plukket ut et litt annet høydepunkt. Myhre trakk frem situasjonen der Tommy Høiland prøver å blokkere et oppspill i kampen mellom Sandnes Ulf og Odd Grenland for noen uker siden. Høiland kommer hoppende inn i en vanvittig fart og forsvinner bortover en gressmatte som hadde gjort seg bedre som badearena.

– Dette øyeblikket er noe som har brent seg fast på netthinnen min. Jeg håper jeg slipper å se det igjen nå når de skal spille kvalIfisering der. Men om det først er vått håper jeg Tommy Høiland spiller, sier Myhre.

Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Sandnes Ulfs Tommy Høiland i duell med Odd Grenlands Fredrik Semb Berge i den søkkvåte kampen mellom de to lagene. Sandnes Ulf vil ha omkamp. (Foto: Kent Skibstad/NTB scanpix)
Sandnes Ulfs Tommy Høiland i duell med Odd Grenlands Fredrik Semb Berge i den søkkvåte kampen mellom de to lagene. Sandnes Ulf vil ha omkamp. (Foto: Kent Skibstad/NTB scanpix)

– De leker fotball. Alle spillerne vet hva de skal gjøre. Dette er fotball som vi vil se mye mer av de kommende sesongene

Siste mann ut var Daniel Nannskog. Mens de to andre hadde plukket ut klipp som gikk på Fair Play og altfor vIille taklinger på altfor våte fotballbaner, hadde Nannskog plukket ut et mer fotballfaglig klipp.

Klippet var fra kampen mellom Tromsø og Lillestrøm der Ondrasek kunne sette ballen i mål etter et nydelig angrep med mange trekk i forkant.

– Dette er fin fotball. Dette er noe jeg vil se andre lag begynne å jobbe mye mer med. De leker fotball. Alle spillerne vet hva de skal gjøre. Dette er fotball som vi vil se mye mer av de kommende sesongene. Så det er bare å begynne å trene, sier Nannskog.

DEBATT:
Hva er ditt høydepunkt fra årets Tippeliga-sesong? Ta debatten i kommentarfeltet under!