Fulham tapte etter Hangeland-utvisning

Brede Hangeland fikk direkte rødt kort etter en halvtime da Fulham tapte 1-3 hjemme for Sunderland i Premier League søndag.

London-laget fikk en tøff oppgave etter at nordmannen ble vist ut for en takling mot Lee Cattermole. Hangeland taklet Sunderlands midtbanemann med strake bein og knottene fram, og en noe streng dommer Lee Probert ga ham marsjordre for taklingen som skjedde midt på banen.

Philippe Senderos ble byttet inn for å fylle hullet etter Hangeland i midtforsvaret, og Fulham maktet å holde 0-0 til pause. Men Senderos klarte ikke å følge Steven Fletchers løp da han sendte Sunderland i føringen fire minutter etter hvilen.

Gjestene kontret effektivt etter at John Arne Riise hadde sendt ballen i tverrliggeren. Adam Johnson slo en lang ball mot Fletcher, som var iskald alene med Mark Schwarzer og satte inn sitt sjette seriemål for sesongen.

Fulham utlignet ved Mladen Petric etter et effektivt angrep i det 62. minutt, men like etter måtte Schwarzer plukke ballen ut av nettmaskene igjen. Carlos Cuellar var høyest på en corner og stanget den inn i lengste hjørne.

Gjestene, som kun hadde scoret sju mål på de 11 kampene før Fulham-møtet, hadde mer på lager. I det 70. minuttet vartet Stéphane Sessegnon opp med en vakker scoring. Midtbanespilleren fikk ballen etter en ny kontring og fyrte den inn via stolpen fra rundt 20 meter. (©NTB)