Stephen El Sharaawi (Foto: CARLO HERMANN/Afp)
Stephen El Sharaawi (Foto: CARLO HERMANN/Afp)

El Shaarawy reddet Milan-poeng i Napoli

Milan var på vei mot et nytt tap, men åtte minutter før slutt sørget Stephan El Shaarawy for 2-2 borte mot Napoli i italiensk serie A lørdag.

Det ene poenget hjalp ikke Milan all verden på tabellen, men bidro til å redde litt ansikt for storklubben som sliter tungt. Et sjuende serietap etter 13 kamper ville vært tøft å svelge. Milano-laget står med 15 poeng og besitter 10.-plassen.

I en tøff tid har likevel El Shaarawy stått fram for Milan. Lørdag sørget 20-åringens to scoringer for å vende 0-2 til 2-2 i Napoli. Han scoret det første like før pause, mens utligningen kom i det 82. minutt.

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Gökhan Inler ga Napoli en perfekt start da sveitserens skudd etter bare fem minutter fikk en skru i luften og endte i nettmaskene. Etter halvtimen spilt doblet Lorenzo Insigne ledelsen da han satte ballen mellom beina på Milan-keeper Christian Abbiati.

Med seier kunne Napoli kuttet avstanden opp til serieleder Juventus til tre poeng, men El Shaarawy ville det annerledes. Søritalienerne klarte dermed ikke å utnytte poengtapet til Juventus, som tidligere lørdag spilte målløst hjemme mot Lazio.

Sebastian Giovinco kom til flere sjanser for vertene, men enten gikk avslutningene til side for mål eller rett på keeper. Lazio konsentrerte seg mest om å forsvare seg i Torino. (©NTB)