Ny nedtur for Solbakken, mens Berg endelig vant

Presset på Ståle Solbakken øker. Med lørdagens 1-2-tap borte mot Watford står Wolverhampton med sju seriekamper uten tap. Henning Berg tok derimot sin første seier som Blackburn-manager.

Wolves-fansen er i ferd med å bli kritiske til Solbakken. Etter en god periode har Wolverhampton havnet i vanskeligheter. Forrige seier kom mot Blackburn 6. oktober. Av 21 mulige poeng etter det er bare tre hanket inn. Det rimer dårlig om klubben skal rykke opp igjen.

Wolverhampton fikk problemer på Vicarage Road da Christophe Berra ble utvist etter 25 minutter. Nathaniel Chalobah ga Watford 1-0 etter 35 minutter. Bakary Sako utlignet til Solbakkens glede etter 54 minutter, men da Troy Deeney ga Watford 2-1 etter 68 minutter, orket ikke bortelaget å reise seg på nytt.

Etter kampen var Solbakken misfornøyd med den tidlige utvisningen.

– Fra mitt ståsted synes jeg det var et veldig strengt rødt kort. Begge spillerne kjempet om ballen, og ingen på banen reagerte etterpå. Alle trodde situasjonen var over. Nå må vi ta poeng framover og ikke lovprise laget for at vi spiller med ti mann hele tiden, sa Solbakken til Wolves' nettsted.

Wolverhampton ligger på en svak 16.-plass etter 17 kamper. 22 poeng er det blitt hittil i høst. Trøsten er at det er god luke til lagene under streken. (©NTB)