United mistet serieledelsen

Manchester United tapte 0-1 borte mot Norwich i lørdagens kveldskamp i engelsk eliteserie. Dermed glapp serieledelsen til byrival City.

Alex Fergusons mannskap stanget og stanget mot et kompakt Norwich-forsvar med en svært solid keeper John Ruddy i spissen. Langt ut i overtiden spilte United seg til to store sjanser i forsøket på å ta poeng, men det ville seg ikke for gjestene. Begge gangene var det en årvåken Ruddy som ryddet unna.

Kampens eneste mål kom da Anthony Pilkingtons hodestøt gikk i en pen bue over United-keeper Anders Lindegaard og i mål etter én time på Carrow Road.

– Vi er skuffet over at vi tapte, men vi må gi all ære til Norwich for måten de kjempet på. Det var et fantastisk innlegg og et fantastisk heading. Det var ingenting keeperen kunne gjort noe med. Jeg synes de fortjente seieren, sa Ferguson etter kampen.

Manchester United har vært høstens store comeback-lag, og Norwich fikk som ventet føle på et sterkt press mot slutten. Men der hjemmelaget i sesonginnledningen slapp inn mange mål og var sårbar defensivt, har bildet blitt snudd helt på hodet den siste måneden. Chris Hughtons lag er ubeseiret på de siste fem seriekampene og har kun sluppet inn ett mål. Oppturen startet for alvor da Arsenal ble slått 1-0.

Alexander Tettey spilte igjen hele kampen for Norwich lørdag. (©NTB)