Trolig Godset-slutt for Kamara

Ola Williams Kamara (23) har avslått Strømsgodsets tilbud om kontraktsforlengelse. Søndagens hjemmekamp mot Stabæk blir trolig angriperens siste SIF-kamp, skriver Drammens Tidende.

Kamara har takket nei til å bli takket av med en blomsterbukett. Kontrakten går ut etter sesongen. SIF skal ifølge DT ikke ha noen umiddelbare planer om å gjenoppta kontraktsforhandlingene med Kamara.

– Det kan jo hende jeg blir her. Jostein Flo har sagt at døren er åpen, sier Kamara. Som helst vil komme seg til utlandet. Klubber på nivå to i Italia og Tyskland har allerede vist interesse for 23-åringen.

– Jeg har fått høre at interessen er ganske stor, sier Kamara.

Hans fotballframtid er trolig klarlagt om et par uker. Drammens Tidende skriver samtidig at venstrebacken Razak Nuhu (21) blir å se i SIF også neste sesong. Ghaneseren er lånt inn fra Premier League-laget Manchester City. Bismarck Adjei-Boateng og Enock Kwakwa blir også å se i Strømsgodset-drakt neste år.

Det er uklart om Abdisalam Ibrahim kommer tilbake til norsk fotball. Han avslutter sin periode i SIF med søndagens serieavslutning mot Stabæk. (©NTB)