Vegard Forren kobles til Everton
Vegard Forren kobles til Everton
FALCAO: Er en ettertraktet mann i Fotball Europa. (Foto: DOMINIQUE FAGET/Afp)
FALCAO: Er en ettertraktet mann i Fotball Europa. (Foto: DOMINIQUE FAGET/Afp)

Sjekk fredagens fotballrykter: – Everton vil hente Forren

... og Mario Balotelli skal være på vei tilbake til Italia. Få med deg ryktebørsen her!

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

LES OGSÅ: Her er Europas mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Vegard Forren er i søkelyset til Everton og Fulham. Daily Mail skriver at David Moyes var på tribunen under Norges kamp mot Ungarn, men at det er Fulham som er favoritter til å skaffe seg den norske forvarsspilleren.

Lokalavisen Liverpool Echo kjører Vegard Forren på førstesiden fredag. Der kobles den ettertraktede nordmannen for alvor til Goodison Park. Everton håper å slå Fulham i kampen om underskriften til den lovende norske midtstopperen, skriver lokalavisen i dagens papirutgave.

Avisa hevder at Everton hadde speidere til stede for å kikke på Forren mot Steaua Bucuresti i september, og at interessen for nordmannen fremdeles er stor. Det blir dog et bikkjeslagsmål om å kapre Molde-spilleren, siden 24-åringen har imponert under Ole Gunnar Solskjærs ledelse denne sesongen og flere klubber har landslagsspilleren på blokka.

Vegard Forren kobles til Everton
Vegard Forren kobles til Everton

Manchester United-backen Patrice Evra skal ifølge Daily Mirror ha fortalt at Manchester Citys mye omtalte spiss, Mario Balotelli, skal være på vei tilbake til Italia.

David Luis håper at Atletico Madrid-spissen Radamel Falcao kommer til Stamford Bridge i januar, skriver Metro.

Chelsea ønsker å signere Wallace og beholde han på Stamford Bridge, fremfor å låne ham til Fluminense, skriver Daily Mail.

Les også: Politiet dropper Clattenburg-etterforskning

Liverpool-sjef Brendan Rodgers er sikker på at Raheem Sterling vil signere en ny kontrakt med de røde, melder Sky Sports. Sterling fikk sin debut mot Sverige på onsdag, og har vært en av nøkkelspillerne for Rodgers denne sesongen.

Alex Ferguson håper at Nemanja Vidic snart er klar til å spille for Manchester United. Kapteinen er på vei tilbake etter en kneskade, og derbyet mot City 9. desember kan være en aktuell dato å returnere skriver The Times.

RAHEEM STERLING: (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)
RAHEEM STERLING: (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)

Luis Suarez har blitt linket til flere klubber i lang tid, blant annet Manchester City. Nå benekter Suarez selv at han er på vei noe sted, melder Sky Sports.

Montpellier-forsvareren Mapou YAnga-Mbiwa har satt en stopper på alle spekulasjonene etter at signerte en ny kontrakt med den franske klubben, skriver Sky Sports. 23-åringen har tidligere vært linket til Arsenal, Newcastle og AC Milan.

Øvrig:

Les også: Rettet geværet mot Messi

FERNANDO LLORENTE: (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
FERNANDO LLORENTE: (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Athletico Bilbao har bestemt seg for at de ikke vil tillate å selge Fernando Llorente til en annen klubb i januarvinduet, skriver Sky Sports. Spilleren har blant annet vært linket til Tottenham og Juventus.

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er stengt frem til januar, men klubbene kan fortsatt signere Bosman-spillere.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene