Ryan Tunnicliffe var godt fornøyd da han debuterte på Manchester Uniteds A lag tidligere i høst. Men 13. oktober var nok smilet tørket bort, da han krasjet sin Range Rover Sport Revere i fylla. Nå skal ulykkesbilen selges på Ebay   og budrunden starter i kveld (FOTO: TV2 / eBay.co.uk).
Ryan Tunnicliffe var godt fornøyd da han debuterte på Manchester Uniteds A lag tidligere i høst. Men 13. oktober var nok smilet tørket bort, da han krasjet sin Range Rover Sport Revere i fylla. Nå skal ulykkesbilen selges på Ebay og budrunden starter i kveld (FOTO: TV2 / eBay.co.uk).

United-spiller krasjet luksusbilen – nå skal den selges

Selger tror den kan øke mye i verdi. Tror du?

Har du lyst på en helt spesiell og ikke minst billig Range Rover Sport Revere? Ja, da har du sjansen nå. I tillegg er tidligere eier en Manchester United-spiller – så får du avgjøre om akkurat det er positivt eller negativt.

Det som imidlertid helt sikkert er negativt, er at bilen slett ikke er i god stand. Hele fronten er smadret.

Det unge United-talentet har nemlig vært lite smart – og gjort som flere fotballspillere dessverre har gjort før ham– kjørt bil med promille. Og det går jo som kjent ofte galt ...

Les om Range Rover Sport i vår bruktbildatabase her

Mer penger enn vett

De som klarer å få kontrakt med Premier League-lag tjener som regel helt greit med penger. Hvis laget i tillegg heter Manchester United – så kan du egentlig bare lene deg tilbake og se bankkontoen bugne uke for uke. Mange tjener mer enn de klarer å bruke.

Ryan Tunnicliffe er en av de unge og lovende talentene som har fått sjansen av United-manager Alex Ferguson.

Men det spørs om han har latt suksessen gå han litt til hode. Nylig ble nemlig 19-åringen fratatt førerkortet for 18 måneder og ilagt en bot etter at han krasjet bilen sin i fylla.

SE VIDEO: Land Rover Defender: Tror du dette kan gå bra?

Ryan Tunnicliff (19) har trolig en stor framtid som fotball-spiller - men å kjøre bil i fylla er nok noe han bør legge av seg ganske kjapt. Her er Tunniclif sammen med stjernespissen Wayne Rooney.
Ryan Tunnicliff (19) har trolig en stor framtid som fotball-spiller - men å kjøre bil i fylla er nok noe han bør legge av seg ganske kjapt. Her er Tunniclif sammen med stjernespissen Wayne Rooney.

En erfaring rikere

Det var for en måneds tid siden at Tunnicliffe var "uheldig" og dundret sin heldigvis svært solide, og ikke minst kostbare, Range Rover Sport Revere, inn i en parkert varebil. Det skjedde bare uker etter at han debuterte for de røde djevlene i seieren mot Newcastle.

Ingen ble alvorlig skadet – men den unge fotballspilleren fikk forhåpentligvis med seg en viktig erfaring videre i livet: Promillekjøring er ikke så smart.

LES OGSÅ: Range Rover: Slaktes i ny kvalitetsundersøkelse

Drøyt 70.000 kroner

Range Rover Sport er jo i utgangspunktet en rimelig heftig bil. Men denne er altså mer spesiell enn som så – etter en make over som gjør den fortjent til Revere-navnet i tillegg. Det inkluderer blant annet med et omfattende stylingkit. Ikke at det hjelper noe på fronten – ettersom den er fullstendig ubrukelig etter det ublide møtet med varebilen.

Uansett, ny kostet doningen rundt 440.000 kroner (60.000 Euro) – mens budrunden denne uka starter på, hold deg fast, litt over 70.000 kroner.

Slik kan en Range Rover Revere se ut - hvis den ikke er kjørt inn i en varebil av en sjåfør med promille da ...
Slik kan en Range Rover Revere se ut - hvis den ikke er kjørt inn i en varebil av en sjåfør med promille da ...

LES OGSÅ: Range Rover Sport Supercharged: Den er råtøff – men kan bli et pengesluk

Feil side

Det høres jo lite ut. Men du skal være rimelig god med spesialverktøy for å få denne bilen kjørebar og godkjent. I tillegg er jo rattet på feil side – det trekker jo litt ned, for å si det forsiktig.

Men har du pågangsmot, er stor fan av United og ikke lar deg skremme av avgiftene som kommer i det du krysser grensen, så er det bare å handle i vei.

Den anonyme selgere, som altså ikke er Tunnicliffe selv, sier også i annonsen at bilen kan bli mye verdt, om midtbanetalentet utvikler seg til å bli like stor som for eksempel David Beckham.

Klikk her for å se auksjonen

Faren har råd

Et lite apropos til historien om unge Ryan Tunnicliffe: Faren hans, Mick, vant 10.000 pund (knappe 100.000 kroner) da han satset 100 pund på at sønnen, som da var 9 år, en gang ville spille for United.

Kanskje skal han bruke disse pengene på å kjøpe sønnens bulkede bil?

Snart kommer en ny generasjon Range Rover Sport – les mer om den her