Håvard Nielsen debuterer fra start

Håvard Nielsen (19) spiller fra start mot Ungarn onsdag og får dermed sin landslagsdebut for Norge.

Egil «Drillo» Olsen starter ikke overraskende kampen med det siste av de tre lagene han drillet på trening tirsdag. Alexander Søderlund spiller på topp, og dermed må Mohammed Abdellaoue starte på benken.

Vegar Eggen Hedenstad får sjansen som venstreback. Det er hans første landskamp siden han debuterte under ligalandslagets Thailand-tur i januar.

Drillo har sagt at han akter å benytte alle de seks byttene han har lov til å gjøre, og det vil i så fall bety at alle i troppen unntatt en får spille. Blant annet skal Håvard Nordtveit og Magnus Wolff Eikrem etter planen få en omgang hver i ankerrollen. I tillegg til Nielsen er også Anders Konradsen en mulig norsk debutant.

I Ungarns lag er de to små overraskelsene at rutinerte Gabor Kiraly avløser Adam Bogdan i målet, og at Adam Pinter foretrekkes framfor Akos Elek i den ene ankerrollen på midtbanen. Dermed er det bare sju, ikke ni, spillere igjen fra laget som startet i 3-1-seieren mot Tyrkia i forrige VM-kvalifiseringskamp.

1 Rune A. Jarstein – 2 Tom Høgli, 5 Brede Hangeland, 23 Vegard Forren, 14 Vegar Eggen Hedenstad – 21 Daniel Braaten, 7 Markus Henriksen, 8 Håvard Nordtveit, 19 Ruben Yttergård Jenssen, 18 Håvard Nielsen – 20 Alexander Søderlund. (©NTB)