Thoresen-mål da SKA vant borte

Ishockeyproffen Patrick Thoresen scoret det første og la opp til det andre målet da SKA St. Petersburg slo Dinamo Minsk 4-1 i KHL onsdag.

Nordmannen noterte dermed sitt 23 poeng på like mange kamper i den sterke borteseieren. Thoresen har scoret ni ganger og hatt 14 assist så langt i sesongen.

Onsdagens kamp var 11 minutter gammel da Thoresen satte inn 1-0-målet. Drøye tre minutter senere var han nest sist på pucken da Maxim Rybin doblet gjestenes ledelse.

Teemu Laine reduserte for Dinamo i midtperioden, men i siste periode var SKA igjen best. Scoringer av Viktor Tikhonov og Alexander Kutsjerjavenko ga tremålsseier.

Thoresen fikk totalt 14.27 minutter på isen. Keeper Lars Haugen var nok en gang utelatt fra Dinamo Minsks tropp.

Mats Zuccarello Aasen fikk 10.39 minutter på isen da Metallurg Magnitogorsk tapte 2-3 borte for Avangard Omsk. Nordmannen hadde to skudd på mål, men noterte seg ikke for poeng i onsdagens kamp. (©NTB)