Wilfried Zaha (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Wilfried Zaha (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Real Madrid vil snyte Premier League-toppene for engelsk stjerneskudd

Og en italiensk klubb skal ha sikret seg Fernando Llorente. Se hvilken i dagens ryktebørs!

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

LES OGSÅ: Her er Europas mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!


Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Mario Balotelli er på vei ut av Manchester City etter å ha festet 12 timer før søndagens kamp mot Tottenham skriver The Sun. Spilleren var uansett ikke i stallen, så han har ikke brutt noen regler, men Mancini skal ha vært mindre fornøyd - igjen.

Daily Mail bringer deg i dag ryktene om Vegard Forren til Fulham, og legger til at han har vært linket til Manchester United og Everton.

Les også: Hangeland bekrefter Fulham-interesse for Forren

Manchester United-sjef Sir Alex Ferguson har speidet Porto-ving James Rodriguez for sjuende gang. Daily Mirror hevder Ferguson ser på Rodriguez som en mulig erstatter for Nani.

Les også: Solskjær beskrives som statsmann, diplomat og Norges beste trener: – Han er god nok til å trene Manchester United nå

17 år gamle Will Hughes er en ettertraktet herre. Derby-midtbanespillren er ønsket av storklubbene Arsenal, Manchester City og Liverpool som alle vurderer et bud, hevder Daily Telegraph.

willhughes
willhughes

Newcastle har fornyet sin interesse i Lille-forsvarer Mathieu Debuchy etter at spilleren ble linket til Barcelona. De ønsker å hente spilleren i januar, skriver samme avis.

Metro hevder å vite at Arsenal ønsker å selge den 20 år gamle midtbanespilleren Emmanuel Frimpong i det samme overgangsvinduet.

Manchester Uniteds forsvarskjempe Rio Ferdinand har ifølge Daily Mail sagt til klubben at det er ingen garanti for at han vil signere en ny kontrakt med klubben og å fortsette å spille neste sesong.

West Ham ønsker å hente en tidligere helt tilbake til Upton Park. Sam Allardyce sier til Daily Star at han er interessert i å undersøke mulighetene for å hente Liverpool-spiller Joe Cole på lån.

Taison senket Rosenborg i Europaligaen, og det har fått Aston Villa til å bite seg merke i Metalist Kharkivs-spilleren. Den italienske nettsiden calciomercato.com skriver at Birmingham-klubben har tilbydt 73 millioner kroner for 23-åringen.

Les også: Tottenham og André Villas-Boas i fritt fall

Øvrig:

Mandag ble Wilfried Zaha tatt ut i den engelske landslagstroppen for første gang. Crystal Palace-spilleren har vekket interesse fra hele Premier League, og nå har også Real Madrid kastet seg inn i kampen om 20-åringen, skriver Daily Mirror.

Samtidig ønsker Espanyol og Valencia å hente Chelseas midtbanespiller Orio Romeu tilbake til hjemlandet, ifølge Daily Mail.

TIL CHELSEA: Chelsea og Barcelona er enige om en overgang for
  den defensive midtbanespilleren Oriol Romeu. Medisinsk test og de personlige
  betingelsene gjenstår før 19-åringen signerer for London-klubben. (Foto:
  Michel Euler/Ap)
TIL CHELSEA: Chelsea og Barcelona er enige om en overgang for den defensive midtbanespilleren Oriol Romeu. Medisinsk test og de personlige betingelsene gjenstår før 19-åringen signerer for London-klubben. (Foto: Michel Euler/Ap)

Den brasilianske angrepsspilleren Leandro Damiao - som har vært ønsket av Tottenham i lang tid, har avslørt at han ønsker å spille for Real Madrid når han kommer til Europa, skriver talkSport.

En annen brasilianer, Paulinho, har avslått muligheten til å gå til Inter. Det sier spilleren selv til ESPN Brasil, skriver SkySports. Paulinho er også ønsket av Chelsea, AC Milan og Paris Saint Germain.

Juventus skal ifølge Forza Italian Football ha sikret seg Fernando Llorente. Enten så kjøper de Athletic Bilbao-spilleren i januar, eller så venter de til de kan hente ham gratis kommende sommer.

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er stengt frem til januar, men klubbene kan fortsatt signere Bosman-spillere.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene