lsk (Foto: Scanpix/Privat)
lsk (Foto: Scanpix/Privat)

LSK-jentene hedret avdøde Lena: – Vi vant for henne

LSK Kvinner-leiren sa de skulle vinne serien for Lena Ingelsrudøya da hun gikk bort under tragiske omstendigheter for to år siden.

Oslo (TV 2 Sporten): Etter 5-1-seieren over Kolbotn på hjemmebane lørdag feiret LSK seriegullet de sikret allerede for én uke siden.

Etter kampen tok spillerne på seg spesiallagde t-skjorter med teksten Lena #7 på ryggen for å hedre avdøde Lena Ingelsrudøya.

– Vi sa etter bortgangen at vi skulle vinne gullet for henne. Og nå har vi klart det. Vi vant for Lena, sier LSK-spiller Mari Knudsen til TV 2 Sporten.

I romjulen 2010 døde den tidligere fotballspilleren og lederen i LSK Kvinner i barsel. Hun ble 37 år og gikk bort da hun fødte en datter på Kongsvinger sykehus.

Artikkelen fortsetter under bildet!

lskgull
lskgull

LSK-spillerne planla en markering i forbindelse med kampen mot Kolbotn, og spissene Cecilie Pedersen og Isabell Herlovsen hadde spesiallagde t-skjorte under draktene som skulle vises frem ved scoring.

– Cecilie scoret allerede etter 30 sekunder, men vi syntes det var litt tidlig for en markering. Og resten av målene sto andre spillere for, forklarer Mari Knudsen, som sammen med resten av spillerne tok på seg trøyene med teksten Lena #7 på ryggen etter kampslutt.

– Vi har snakket om at vi har lyst til å markere dette lenge. Vi tenker på Lena hele tiden.

Ingelsrudøya var sentral i romeriksklubben helt fra tiden som Setskog/Høland, via Team Strømmen og til det som nå er LSK Kvinner.

– Lena var en drivkraft og virkelig en ildsjel for LSK Kvinner. Det er veldig synd hun ikke fikk oppleve gullet, men vi håper og tror hun fortsatt følger med oss, sier Knudsen.