Nicolas Anelka (Foto: MARK RALSTON/Afp)
Nicolas Anelka (Foto: MARK RALSTON/Afp)

Mandagens fotballrykter: – Anelka på vei tilbake til Premier League

Sjekk hvilken klubb som ønsker franskmannen på dagens ryktebørs.

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

LES OGSÅ: Her er Europas mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!


Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Borussia Dortmund har ifølge Daily Mirror innrømmet at de sliter med å få stjernespiss Robert Lewandowski til å signer ny kontrakt. Det kan få Manchester United til å gjøre nye fremstøt mot spilleren, skriver avisen.

Arsenals problemer fortsetter, og Arsene Wenger velger å løse det på den måten han bruker å gjøre det: hente angrepsspillere. Wenger skal ifølge Daily Mail ha satt Crystal Palace-stjerneskuddet Wilfried Zaha (20) og Manchester City-spiss Edin Dzeko (26) som sine førstevalg i overgangsvinduet i januar.

Brad Jones har fått tillit i Liverpool-buret i det siste, men 30-åringen har ennå ikke hørt noe fra klubben angående en ny kontrakt, skriver Daily Mirror. Det til tross for at australienerens kontrakt går ut i sommer.

Les også: Kathrine (26) holdt ord og ga full pupp for Vålerenga

Nicolas Anelka kan være på vei tilbake til Premier League. Hans tidligere sjef Sam Allardyce er på nippet til å hente spilleren til West Ham hevder The Daily Star. Anelka er ikke tilfreds i kinesiske Shanghai Shenhua til tross for hans lukrative lønnsvilkår og rollen som spillende assistentmanager. West Ham kan dermed bli Anelkas sjette Premier League-klubb, og tredje klubb fra London.

Samtidig melder The Sun at Frank Lampard vurderer en overgang til kinesiske Guizhou Rehne hvor han er tilbudt samme lønn som Anelka hever i Shanghai - 2,3 millioner kroner i uken.

Frank Lampard (Foto: Matt Dunham/Ap)
Frank Lampard (Foto: Matt Dunham/Ap)

Marko Marin har ikke fått mye tillit i Chelsea siden overgangen i sommer, og nå sier Borussia Mönchengladbach-trener Lucien Favre at de kunne godt tenke seg tyskeren i sin tropp. Marin startet karrieren i klubben, før han gikk til Werder Bremen og senere Chelsea. Les mer på SkySports.

Fluminense ble brasiliansk seriemester søndag men kan miste en sentral brikke. Chelseas interesse for høyreback Wallace tiltar nemlig i interesse. Den brasilianske avisen Globo Esporte skriver at avtalen er gjort og at 18-åringen vil flytte til London i sommer. Wallace blir i hjemlandet beskrevet som den nye Dani Alves.

Les også: Fluminense ble brasiliansk seriemester

Øvrig:

Klubben som eier Dani Alves ønsker også å forsterke troppen på høyreback. Den franske landslagsbacken Mathieu Debuchy er ønsket av Barcelona, skriver Fichajes.net.

Roman Weidenfeller raser mot Tysklands landslagssjef etter å ha blitt vraket til en ny landslagstropp, til tross for at Dortmunds sisteskanse har vunnet tre trofé på de siste to årene. Det sier han til Welt.de.

Botafogo har avslått Juventus sitt bud på den unge midststopperen Doria. Juventus skal ha bydd 32 millioner kroner for spilleren, men klubben sier til Radio Globo at for en slik sum vil spilleren ikke få forlate klubben.

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er stengt frem til januar, men klubbene kan fortsatt signere Bosman-spillere.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene