Svensk_hest
Svensk_hest

TV 2 hjelper deg å slå svenskene

Større potter, større omsetning og oftere jackpot. Nå starter TV 2s traveksperter med faste tips og analyser til trav i Sverige.

Trav er nesten som en nasjonalsport å regne i Sverige, noe som gjenspeiles i solide pottutbetalinger på flere millioner rett som det er hos broderfolket. Etter tipssuksessen i Norge kommer TV 2s eksperter til å levere tips og analyser for at nordmenn skal stikke av med flest mulig gevinster når det er spill til Sverige.

– Dette blir utrolig moro. Det går mange norske spill til Sverige, og premiene er jevnt over større i Sverige enn her hjemme. Det sier TV 2s travekspert Anders Mikkelborg.

LES OGSÅ: Norsk reporter i verdensfinale – rir monarks hest i Abu Dhabi

Få i Norge ser flere travløp i løpet av et år enn Anders Mikkelborg - både i Norge og i Sverige. Så langt har dette gitt seg utslag i mange hundre tusen innspilte kroner med TV2s tips.

Norske spillere har ofte gjort det godt i kampen mot svenskene om pottene fra Sverige. De siste to V75 omgangene viser at det er betydelige summer å spille om. Lørdagens V75 gikk til jackpot, mens sist lørdag ble det nesten 2 millioner norske kroner til vinnerne i V75.

LES OGSÅ: Hamre hevder travselskapet ønsket hans comeback

– Siden det oftere er jackpot og store premier, er det et godt argument for å forsøke en bong til en svensk bane. Vi bruker mye tid på analysene og forberedelsene til løpene, og hvis du ikke føler deg helt oppe på svensk trav kan du bare spille våre forslag. Eller du kan bruke det som utgangspunkt når du leverer inne på sportogspill.no, sier Mikkelborg

Spill på Anders Mikkelborgs ekspertforslag her: