Hannover slo «norske» Helsingborg

Mohammed Abdellaoue måtte se hele kampen fra benken da Hannover slo Helsingborg i europaligaen torsdag. Flere norske spillere var i aksjon.

Åge Hareides elever var nær ved å ta sitt annet europaligapoeng, men Hannover avgjorde til 3-2 med et straffespark rett før slutt. To Helsingborg-spillere fikk rødt kort før Szabolcs Huszti scoret og sendte Hannover til cupspillet.

Den tidligere Molde-spilleren Mame Biram Diouf sørget med to scoringer for at Hannover fikk en tilsynelatende trygg 2-0-ledelse, men Tidligere Haugesund-spiss Nikola Djurdjic og Alejandro Bedoya utlignet ledelsen med hvert sitt mål i løpet av 12 minutter i annen omgang.

Mot slutten av oppgjøret skjedde det mye. Først fikk Hannover straffespark selv om Peter Larssons felling av Artur Sobiech skjedde utenfor 16-meteren. Så fikk både Larsson og den andre midtstopperen Walid Atta rødt kort.

Ardian Gashi spilte hele kampen for Helsingborg, mens Erlend Hanstveit kom inn i det 84. minutt. Thomas Sørum måtte i likhet med Abdellaoue se kampen fra benken.

I den andre kampen i gruppen spilte Levante 0-0 hjemme mot Twente og forsvarte 2.-plassen. Helsingborg ligger nederst i gruppen med ett poeng. (©NTB)