VANT: Novak Djokovic (Foto: DYLAN MARTINEZ/Reuters)
VANT: Novak Djokovic (Foto: DYLAN MARTINEZ/Reuters)

Djokovic vant toppkampen mot Murray

Novak Djokovic tapte første sett, men kom tilbake og vant 4-6, 6-3, 7-5 over hjemmefavoritten Andy Murray i ATPs verdenstourfinale i tennis onsdag.

Den serbiske verdenseneren har innledet turneringen med to seirer og har stø kurs mot semifinale. Onsdag revansjerte han tapene mot Murray i OL og US Open og sikret seg overtaket 4-3 i duoens sju oppgjør i år.

– Vi presset hverandre helt til siste ball. Det kunne vippet hvilken vei som helst. Det var gøy å være med på dette, sa Djokovic, som ikke var opptatt av å regne på hvor nær han er semifinale.

– Jeg kommer ikke til å bry meg om det, jeg nyter bare denne seieren. I kveld skal jeg gå tur med hunden, for det er min tur. Det er min fremste oppgave nå, sa han.

Djokovic slo Murray i semifinalen i Australian Open, mens Murray vant semifinalen i OL og finalen i US Open. Djokovic vant det forrige oppgjøret i Shanghai, der han måtte avverge fem matchballer.

– Han spilte bedre enn meg i annet sett. Avgjørende sett var jevnt, og alt ble avgjort på de siste to minuttene, sa Murray etter onsdagens kamp i London. (©NTB)