Berg mistet sin første seier på overtid

Blackburn var sekunder unna sin første seier under manager Henning Berg, men Lee Novaks scoring på overtid ga Huddersfield 2-2 tirsdag.

Blackburn kom til den tøffe bortekampen med 0-2-tapet for Crystal Palace friskt i minnet, og starten kunne ikke blitt særlig verre. Allerede etter kvarteret var Novak på farten og satte inn 1-0 for vertene.

Men Berg kunne juble for en viktig utligning like før pause. Jordan Rhodes, som kom til Blackburn fra Huddersfield for kun to måneder siden, fikk ballen fra Ruben Rochina og satte inn 1-1 mot gamle lagkamerater.

Ti minutter etter hvilen fikk Blackburn straffespark da Markus Olsson ble felt i Huddersfield-feltet. Danny Murphy sendte Alex Smithies feil vei og vendte kampen fra 11-meteren.

Deretter så det bra ut for Blackburn, men Novak gjorde altså kvelden sur for Berg på tampen. Dermed blir nordmannens klubb liggende seks poeng bak ligaleder Palace på 6.-plass. Morten Gamst Pedersen satt på benken hele kampen for gjestene.

Ståle Solbakken og Wolverhampton gikk på sitt andre strake tap borte mot Hull og falt helt ned til 11.-plass i engelsk mesterskapsserie. Sone Aluko og Jay Simpson scoret vertenes mål, mens et selvmål av James Chester ble den fattige trøsten for Solbakken & co. (©NTB)