Málaga nær avansement med poeng i Milano

Mye skal til for å velte Málagas drøm om kvartfinale i mesterligaen. Spanjolene holder på sin klare ledelse i gruppe C etter 1-1 borte mot Milan tirsdag kveld.

Málaga gikk gjennom de tre første kampene i mesterligaen uten baklengsmål og holdt på å gjenta bragden igjen på San Siro. Helt til Alexandre Patos utligningsmål i det 73. minuttet så gjestene ut til å sikre seg kvartfinale i turneringen allerede i fjerde runde.

Milan hadde ballen mest, men det var Málaga som først scoret med pent angrepsspill etter 39 minutter. Gjennombruddspasningen fra Isco fant Eliseu, som alene med Christian Abbiati var iskald og satte ballen forbi sisteskansen.

Pato viste også målteft da han dukket opp på bakerste stolpe i annen omgang. Kévin Constants innlegg gikk over hele Málaga-forsvaret, og fra nærmest død vinkel headet brasilianeren inn 1-1-målet.

Det betyr at Milan beholder 2.-plassen i gruppe C med fem poeng, mens Málaga leder suverent med 10. Bak følger Anderlecht med fire og Zenit med tre etter førstnevntes hjemmeseier tirsdag.

Kampens eneste mål ble scoret etter 16 minutter ved Dieudonne Mbokani. Kongoleseren dro seg inn i feltet og spilte vegg med Sacha Kljestan før han lekkert vippet ballen over keeper og i mål. (©NTB)