Hulk
Hulk

Hulks søster kidnappet

Zenit-spissen fikk marerittbeskjed.

Zenit St. Petersburg var et av lagene som handlet dyrest i sommervinduet. Alex Witsel og Hulk ble hentet til klubben for nesten 600 millioner kroner. De to spillerne fikk en lønn som gjorde de andre Zenit-spillerne grønne av misunnelse.

Hulk skal ifølge Reuters tjene nærmere 50 millioner kroner i den russiske klubben.

LES: Zenit-stjerner grønne av misunnelse på Hulks monsterlønn

Kidnappet utenfor restaurant
Hulks enorme lønn er trolig også grunnen til at søsteren hans ble kidnappet mandag. 22 år gamle Angelica Aparecida Vieira de Sousa ble kidnappet utenfor en restaurant i den brasilianske byen Campina Grande. Søsteren, som til daglig jobber på restauranten, ble revet ut fra sin egen bil. Politiet vet ennå ikke hvor mange kidnappere som stod bak bortføringen.

Familiemedlemmer har fortalt brasilianske myndigheter at kidnapperne foreløpig ikke har kommet med pengekrav. De ber samtidig politiet holde seg unna saken, skriver nyhetsbyrået AP.

Flere tilfeller i brasiliansk fotball
Det er slett ikke første gang at familiemedlemmer av brasilianske fotballspillere blir kidnappet.

I 1994 ble Romarios far bortført og holdt i fangenskap i sju dager. I 2004 ble Robinhos mor kidnappet, og ett år seinere ble Luis Fabianos mor holdt fanget i over to uker. Samme år ble moren til Grafite bortført.

I 2006 ble søsteren til den tidligere Real Betis-spilleren Ricardo Oliveira kidnappet. Hun var borte i flere måneder, men kom til slutt uskadd tilbake.