Mari Hegna på Oppsal måtte til sykehus med skade etter kollisjon med keeper i kampen mot Tertnes i Haukelandshallen. (Foto: TV 2)
Mari Hegna på Oppsal måtte til sykehus med skade etter kollisjon med keeper i kampen mot Tertnes i Haukelandshallen. (Foto: TV 2)

Oppsal-spiller til sykehus med nakkeskade

Kolliderte med keeper i kampen mot Tertnes.

Tertnes-Oppsal 36-30

16 minutter ut i eliteseriekampen mot Tertnes i Haukelandshallen kolliderte Mari Hegna med Tertnes' keeper da hun skulle forsøke å score.

Hegna ble liggende igjen på parketten med tydelige smerter i nakkeregionen. Ambulanse ble tilkalt og spilleren fikk beskjed om å ikke bevege seg.

Kampen ble utsatt i over et kvarter mens man ventet på at Hegna kunne bli flyttet av ambulansepersonell.

- Heldigvis er det ikke så alvorlig. Siste status fra legevakten er at de anser dette som en muskelskade i nakken. Hun kan reise nå søndag kveld, og tar snart flyet til Oslo, sier Oddbjørn Halvorsen til tv2.no.

Han er oppmann i Oppsal og opplevde situasjonen i Haukelandshallen som dramatisk. De tok ingen sjanser da Hegna ble liggende på parketten.

- Vi ville være føre var. Sånne skader kan være skumle. Men jeg synes det er rart at ambulansen bruker 20 minutter fra Haukeland sykehus til Haukelandshallen. Hun måtte ligge der lenge, sier Halvorsen.

Han sier det er vanskelig å anslå om Hegna må holde seg vekke fra trening og kamp.

- Vi får se nå i uken. Hun er nok litt forslått, sier oppmannen.