Inter stanset Juves rekke uten tap

Arturo Vidal ga Juventus ledelsen etter 18 sekunder, men Inter snudde til 3-1-seier og stoppet Torino-lagets lange rekke uten tap.

INTER JUBEL: Antonio Cassano gratulerer Diego Milito med en av hans scoringer mot Juventus. (Foto: ALESSANDRO GAROFALO/Reuters)

To mål fra Diego Milito og ett fra Rodrigo Palacio gjorde at gjestene fra Milano vant lørdagens storkamp i Torino. Juventus sto med 49 Serie A-kamper på rad uten tap. Bare Milan har flere kamper uten tap med sine 58 fra 1991 til 1993. Det var også Juventus' første tap hjemme på nye Juventus Arena. 28 kamper ble det før det første nederlaget kom i klubbens nye storstue.

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Vidal ga Juventus en særdeles tidlig ledelse. Scoringen skulle vært annullert for en klar offside på Kwadwo Asamoah, men det fikk linjemannen aldri med seg og Vidal scoret fra kort hold etter 18 sekunder. Hjemmelaget burde punktert kampen før pause, men Samir Handanovic i Inter-buret avverget det som kom mellom stengene.

Etter pause framsto Inter som et helt annet lag. Milano-laget hadde fått en scoring annullert før pause (Rodrigo Palacio), men fikk sin hevn da Diego Milito fikk straffespark etter en knapp time. Milito tok selv straffesparket og scoret sikkert med høyrefoten.

Et kvarter før slutt kunne Milito sende Inter fortjent foran etter at Gianluigi Buffon, Juves keeper, måtte gi retur på et skudd fra Fredy Guarin. I sluttminuttene kunne Palacio sette inn 3-1.

Juventus leder Serie A etter 11 kamper med 28 poeng, ett mer enn Inter. (©NTB)