martin (Foto: Scanpix)
martin (Foto: Scanpix)

VIF-Martin nekter å snakke om fotballfremtiden

Vålerenga-sjefen innrømmer at han var i London denne uken, men omtaler Crystal Palace-koblingen som rykter.

Vallhall (TV 2 Sporten): Det var anerkjente Sky Sports som torsdag kveld meldte at Andresen var aktuell som ny manager i London-klubben.

Den avtroppende Vålerenga-manageren har vært i den engelske hovedstaden denne uken, men vil ikke fortelle om besøket var fotballrelatert.

– Jeg vil ikke kommentere noe annet enn at jeg var der, sier Andresen til TV 2 Sporten.

– Er Crystal Palace-koblingen tatt ut av intet?

– Det er rykter. Jeg har som sagt ikke lyst til å kommentere noe som helst om hva jeg skal gjøre etter jeg er ferdig her. Vi har fullt fokus på de tre siste kampene, så får vi se hva som dukker opp og hva jeg får lyst til å gjøre.

Les også: Martin Andresen ferdig i Vålerenga

Spekulasjoner
Mandag er det tre uker siden Vålerenga og Andresen informerte om at partene skiller lag etter denne sesongen - ett år før kontrakten utløper.

35-åringen er enig i at det er naturlig at det nå dukker opp spekulasjoner om hans egen fremtid.

– Ja, det er det jo. Men jeg har ikke lyst til å kommentere noe som helst før noe eventuelt er klart. Heller ikke rykter frem til jeg er ferdig her, sier Andresen.

Artikkelen fortsetter under bildet!

andresen
andresen

– Har du fått mange henvendelser de siste ukene?

– Det åpner seg opp noe, men jeg har ikke lyst til å snakke om det. Trenger jeg å svare på det da? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre neste år, og ingenting er klart.

– Er det et mål på sikt å bli trener i utlandet, for eksempel i England?

– Det har jeg ikke lyst til å spekulere i. Vi får se hva som dukker opp etter hvert. Nå er det tre kamper igjen vi skal fokusere på.

Andresen bekrefter at planen i utgangspunktet er å jobbe videre innen fotballen. Tidligere i høst åpnet han også for å gjøre comeback som spiller på toppnivå.

– Ingenting der er klart. Det er ikke mer å si nå enn det var for tre uker siden.

Holloway på vei
Sky Sports skrev torsdag at den tidligere landslagsspilleren er høyt respektert for sitt arbeid i VIF og at han forlater klubben med et imponerende rykte. De trekker også frem hans arbeid med klubbens ungdomsavdeling og salgene som har gitt gode penger i klubbkassa.

– Det er jo hyggelige ord, og klubbene blir mer og mer opptatt av slike ting. Det er bra for både klubbøkonomien og fotballen på lang sikt at man ser på totaliteten og ikke bare åpner sjekkheftet, sier Andresen.

Uwe Rösler er en annen manager som nekter for at han er Crystal Palace-aktuell, og ifølge lokalavisen Croydon Guardian blir Ian Holloway ny sjef for Jonathan Parr og lagkameratene.

De skriver fredag at Crystal Palace og Blackpool forhandler om en kompensasjon på rundt 400.000 pund for den karismatiske manageren.