Varsler mer Liverpool-opprydding

Brendan Rodgers klager over tynn stall. Ifølge Daily Telegraph vil Liverpool-manageren fortsette å kvitte seg med Kenny Dalglishs dyre feilkjøp.

Liverpool stupte ut av ligacupen mot Rodgers' gamle klubb Swansea onsdag. Med et B-preget lag feilet Anfield-laget. Allerede i januar kan Joe Cole, Stewart Downing, Jordan Henderson og José Henrique forsvinne fra Merseyside. Førstnevnte ble hentet på fri transfer av Dalglish-forgjenger Roy Hodgson, men har en lønnspakke på rundt 200 millioner kroner totalt. Den tidligere Chelsea-spilleren har slitt enormt med skader.

Downing, som jevnlig er med i Englands landslagstropp, har fått lite spilletid etter at Rodgers overtok som manager. Uten selvtillit har kantspilleren skuffet stort i Liverpool-drakten. Dalglish brukte 200 millioner kroner da Downing ble hentet fra Aston Villa.

Jordan Henderson ble brukt en del ute på høyresiden på midtbanen av Dalglish, men virker ikke å være med i Rodgers' planer og har nå havnet enten på benk eller til nød høyreback. Liverpool betalte utrolige 180 millioner kroner for spilleren.

José Enrique imponerte etter sin 70 millioner kroners overgang fra Newcastle, men den spanske backen har fullstendig mistet formen og trøbler spesielt i det defensive spillet. Er nå rangert bak unggutter som André Wisdom og Martin Kelly.

I sommer solgte Liverpool Charlie Adam til Stoke, mens fyrtårnet på topp, Andy Carroll, ble sendt på lån til West Ham. Snart kan bare Luis Suárez og Sebastian Coates være igjen på Anfield av spillerne Dalglish var med å hente til klubben. Ifølge Telegraph kan høye lønninger gjøre det vanskelig for Liverpool å få solgt spillerne de ikke lenger ønsker. Liverpool-ledelsen vil ventelig gi manager Rodgers bra med penger i januarvinduet. En av spillerne som kan være på vei inn er Arsenals Theo Walcott. (©NTB)