Skarsfjord
Skarsfjord

Brann-misnøye med Skarsfjord

En betydelig del av spillergruppen i Brann er misfornøyd med Rune Skarsfjord.

Det skriver lokalavisen Bergens Tidende. Deler av spillergruppen skal være misfornøyd med Skarsfjords lederstil, personalbehandling og kommunikasjon med spillerne.

I etterkant av sesongen skal Brann evaluere sesongen. Rune Skarsfjords lederstil er ett av temaene som vil bli diskutert.

Kjenner til misnøyen
Kaptein Markus Jonsson erkjenner overfor BT at han kjenner til misnøyen.

– Jo, jeg kjenner til at det er en del misnøye. Men hvor stor den er, vet jeg ikke, sier Jonsson til avisen.

Rune Skarsfjord synes lite om at kritikken kommer ut i media.

– Hvis noen har gått til media med sin misnøye, fremfor å komme til meg med den, bør de kalles inn på et kontor som tilhører en som er over meg i organisasjonen, sier Skarsfjord.

– Virkelig temperatur
Han sier at han har hatt en tett dialog med spillergruppen siden i sommer. Da hadde Skarsfjord og spillerne et møte hvor det ifølge Christian Kalvenes ble «virkelig temperatur».

– Spillerne har hatt alle muligheter til å ta opp en eventuell misnøye med meg. I sommer følte jeg at det brast litt her og der i spillergruppen, og da tok jeg initiativ til en tettere evaluering av meg. Siden i sommer har jeg blitt kontinuerlig evaluert av spillergruppen, og jeg har aldri vært i en så åpen gruppe. Gjennom disse møtene med spillerutvalget har jeg fått positiv og negativ kritikk. Hvis det da noen som har gått til media med sin misnøye, fremfor å komme til meg med den, bør de kalles inn på et kontor som tilhører en som er over meg i organisasjonen, sier Skarsfjord.

Torsdag kom det frem at Brann styrker apparatet rundt Skarsfjord. Tromsøs utviklingssjef Truls Jenssen er hentet inn som ny assistenttrener de kommende to sesongene.