holloway
holloway

Parr får trolig kontroversiell sjef

Alt tyder på at Ian Holloway blir ny manager i Crystal Palace.

Crystal Palace har vært på managerjakt etter at Dougie Freedman forlot klubben for Bolton.

Torsdag ble også avtroppende Vålerenga-trener Martin Andresen lansert som en kandidat, men nå tyder alt på at klubben har funnet sin mann.

Engelske medier melder torsdag kveld at The Eagles er enig med Blackpool-manager Ian Holloway, og den taleføre manageren blir trolig presentert fredag.

Les også: Nå slippes denne mannen løs i Premier League

Holloway skal ha fått forsikringer fra Crystal Palace-ledelsen om at stjerneskuddet Wilfred Zaha ikke blir solgt i januar, til tross for at klubben kan dra inn 100 millioner kroner for kantspilleren.

49-åringen har hatt stor suksess med små ressurser i Blackpool. Han tok dem til Premier League mot alle odds, men klarte ikke å holde dem oppe.

Holloway er minst like kjent for å være en sitatmaskin som for sine meritter som manager.

Her er et lite knippe med sitater fra ham:

«Jeg føler meg som en gladiator som skal ut og kjempe med en tannpirker», sa Holloway før Blackpool skulle ut mot Arsenal.

«Charlie vil gå inn i historien her som en fantastisk spiller. Gi meg en kniv og et stykke tre så skal jeg lage en statue av han selv», sa han om Charlie Adam.

«Jeg synes det Babel gjorde var morsomt. Jeg synes han (Webb) så morsom ut med United-drakt på for å være ærlig. Jeg traff på dommeren (Howard Webb) på en Stockport-kamp nylig og vi spøkte om det. Men hvordan kan du straffe ung Ryan Babel for det? Det er sludder», tordnet han da Ryan Babel ble straffet for å tvitre et bilde av Howard Webb i Manchester United-drakt.

«Jeg vet han var en god spiller, men jeg mener han ikke er veldig god til det han driver med. Faktisk mener jeg han er ubrukelig, og det kan du sitere meg på. Jeg mener ærlig talt det. Han er ubrukelig», var hans dom over UEFA-president Michel Platini.

«Akkurat nå går alt galt for meg. Hvis jeg falt i en tønne med pupper, ville jeg kommet opp mens jeg suttet på tommelen min», er en av klassikerne hans.

«For å si det på en gentlemans måte: Hvis du har vært på byen og du ser etter en ung jente og du får henne med deg, så har du klart det du dro ut for. Vi var ikke på vårt beste i dag, men vi fikk snøret i bånn. Noen uker ser damen bra ut og noen uker gjør de ikke. Prestasjonen vår i dag ville nok ikke vært den damen som så best ut, men i det minste fikk vi henne inn i taxien. Hun var kanskje ikke den flotteste damen vi har fått med oss hjem i taxien, men det var likevel behagelig og veldig fint. Så takk skal du ha og la oss ta en kaffe», sa han etter en seier.