Wembley og Ian Allinson
Wembley og Ian Allinson

Denne mannen vet veien til Wembley

Boreham Woods manager har bidratt til å sende Arsenal til cupfinale på Wembley.

Boreham Wood - Brentford (15.00):

Se kampen direkte på TV 2 Sport 3 lørdag klokken 15.00.

Ian Allinsons kanskje største øyeblikk på fotballbanen var da han kom inn som innbytter for Arsenal i omkampen i semifinalen i ligacupen mot Tottenham i 1987.

Han utlignet til 1-1 åtte minutter før slutt. På overtid var han på farten igjen. Skuddet hans ble styrt inn i mål av David Rocastle, og The Gunners var klar for finale.

Allinson ble vraket i finaletroppen av manager George Graham, men han fikk sin velfortjente medalje etter at Arsenal hadde slått Liverpool 2-1 i finalen.

Se reportasje fra Borhem Wood før kampen (artikkelen fortsetter under videoen):

675947

Allinson er nå manager for Boreham Wood, som skal møte Uwe Röslers Brentford i FA-cupens første runde.

– Til syvende og sist så er det stor forskjell på lagene. Vi er tre divisjoner under dem og de har bare tapt tre kamper denne sesongen. Vi så dem mot Coventry og de har noen veldig gode spillere. Det kommer til å bli tøft, sier han til BBC.

Men han har ikke gitt opp på forhånd.

– Overraskelser har skjedd før. Det blir en kamp hvor vi må spille over vårt normale nivå og de må være svakere enn vanlig. Vi må ha litt flaks og være disiplinerte, så vil forhåpentligvis ting gå vår vei, sier Allinson.

Boreham Woods største stjerne har også Arsenal-bakgrunn.

Ömer Riza gikk gradene i The Gunners, men fikk aldri noen ligakamper. Han fikk en ligacupkamp mot Derby i 1998. Han har scoret fem mål på åtte kamper så langt denne sesongen.

Se kampen direkte på TV 2 Sport 3 lørdag klokken 15.00.