Crystal Palace har overtatt serieledelsen i Championship etter 10 3 0 siden september startet
Crystal Palace har overtatt serieledelsen i Championship etter 10 3 0 siden september startet

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Denne spilleren er ønsket av Arsenal, Manchester United, Manchester City, Liverpool og Tottenham

Og tysk landslagsspiller er aktuell for Arsenal. Sjekk torsdagens ryktebørs her!

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

LES OGSÅ: Her er Europas mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!


Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Manchester United er interessert i ettertraktede Wilfried Zaha. Crystal Palace-talentet er ønsket av Arsenal, Manchester City, Liverpool og Tottenham. Ifølge Daily Mail er Tottenham favoritter i kampen om Zahas underskrift. Palace-deleier Steve Parish sier at startprisen på Zaha er 185 millioner kroner.

Birmingham City-keeper Jack Butland innrømmer at han kan forsvinne fra klubben i januar-vinduet dersom det ikke kommer nye eiere inn. Manchester City, Stoke og Everton er blant lagene som snuser på Butland, skriver Daily Mirror.

Butland
Butland

Butland er ikke den eneste keeperen de lyseblå fra Manchester har i kikkerten. Igor Berezovsky, som spiller for Obolon Kiev, har rukket å gjøre seg bemerket i den ukrainske ligaen. Også Chelsea følger nøye med på Berezovsky, ifølge talksport.

Liverpool ser endelig ut til å sikre seg HJK Helsinki-spissen Joel Pohjanpalo, hevder Metro. 18-åringen har scoret 19 mål på 34 kamper for det finske laget.

En annen finne, Ajax-spilleren Niklas Moisander, er aktuell for Newcastle. Moisander erstattet Jan Verthongen da sistnevnte gikk til Tottenham.

Manchester City ryktes å være interessert i Betis-spissen Benat. Han er en av flere spillere Txiki Begiristain har satt opp som potensielle nye spillere på Etihad Stadium, og Benat skal være en av de mest aktuelle. Samtidig er Kolo Touré på vei vekk.

Newcastle er med i kampen om underskriften til German Pezzella. River Plate-spilleren er også ønsket av Napoli og Roma.

Arsenal har en rekke tyskere i stallen, og flere kan det bli. Landslagsspilleren André Schurrle kan være neste spiller på vei inn portene på Emirates. Schalkes midtbanespiller Lewis Holtby og Hamburg-spiss Heung-Min Son er andre aktuelle spillere.

André-Schurrle
André-Schurrle

LES OGSÅ: Demba Ba med volleymagi og handsscoring

Svenske Martin Olsson kan bli den første spilleren til å forlate Ewood Park etter ansettelsen av Henning Berg. Olsson er ønsket av Stoke, skriver Express.

Øvrig:

Allsvenskans toppscorer Waris Majeed er ønsket av Schalke. Det setter fart i ryktene om at Klaas-Jan Huntelaar er på vei vekk fra Gelsenkirchen-klubben. Majeed har scoret 22 mål på 27 kamper for Häcken. Schalke skal være villig til å legge 30 millioner kroner på bordet for Majeed.

Kaka har ingen intensjoner om å forlate Real Madrid. Brasilianeren sier han er innstilt på å fullføre kontrakten sin med hovedstadsklubben. Dersom han skulle forsvinne til hjemlandet er det kun gamleklubben Sao Paulo som er aktuell.

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er stengt frem til januar, men klubbene kan fortsatt signere Bosman-spillere.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene