Henning Berg (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)
Henning Berg (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)

TV 2 Sporten avventer Bergs Blackburn-forhandlinger

TV 2 er forberedt på å miste Henning Berg som kanalens fotballekspert.

Bergen (TV 2 Sporten): Henning Berg er tilbudt jobben som ny manager i Blackburn.

LES OGSÅ: Henning Berg nærmer seg Blackburn-jobben

Kun detaljer i forhandlingene om kontrakten gjenstår før den tidligere Lyn- og LSK-treneren blir presentert som Steve Keans erstatter på Ewood Park.

– Vi er forberedt på at Henning kan forsvinne til Blackburn på kort varsel, men all erfaring tilsier at en bør vente på en endelig bekreftelse før en tar noe for gitt

TV 2 Sporten er nå forberedt på å miste sin profilerte ekspert.

– Vi er forberedt på at Henning kan forsvinne til Blackburn på kort varsel, men all erfaring tilsier at en bør vente på en endelig bekreftelse før en tar noe for gitt, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen.

– Derfor avventer vi og regner med å høre fra Henning straks det er en endelig avklaring om han er på Blackburn-benken mot Palace lørdag eller FotballXtra-studio søndag. Begge deler høres i grunnen helt greit ut, så vi har et avslappet forhold til dette, fortsetter han.

LES OGSÅ: Kasper Wikestad: – Håper virkelig ikke Henning Berg henter mange norske spillere

Jansen Hagen er svært godt fornøyd med det Henning Berg har bidratt med gjennom TV 2 Sportens sendinger på de ulike plattformene.

– Vi fortsetter gjerne samarbeidet med Henning som fotballekspert i TV 2, men synes også det er spennende å se TV 2-eksperter ta steget ut i attraktive jobber. Ikke minst i en liga vi har rettigheter til. Det må nesten være et krav, smiler han.

Henning Berg har blant annet hatt ansvar for fotballanalyse i FotballXtra, han har vært ekspert på kampene til Norges A-landslag og bidratt i studio under Premier League-sendingene på TV 2 PL1 HD.