Ronaldo (Foto: JAIME REINA/Afp)
Ronaldo (Foto: JAIME REINA/Afp)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Ronaldo og Mourinho går til PSG for 840 mill. kroner

Og Radamel Falcao kan bli Ronaldos erstatter i Real Madrid. Sjekk onsdagens ryktebørs her!

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

LES OGSÅ: Her er Europas mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!


Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Arsenal skal være klar til å møte kravene til Theo Walcott og tilby ham en ny kontrakt, skriver The Telegraph. 23-åringens nåværende kontrakt går ut i sommer.

SCORET TRE: Theo Walcott scoret tre av målene mot Reading. (Foto: BEN STANSALL/Afp)
SCORET TRE: Theo Walcott scoret tre av målene mot Reading. (Foto: BEN STANSALL/Afp)

Manchester Uniteds speidere skal i lengre tid ha fulgt Bayer Leverkusens midtbanespiller Lars Bender. Det melder Daily Mail. 23-åringen har fått plass i Tysklands landslagstropp etter imponerende prestasjoner for Leverkusen det siste året.

TIL UNITED? Lars Bender. (Foto: CHRISTOF STACHE/Afp)
TIL UNITED? Lars Bender. (Foto: CHRISTOF STACHE/Afp)

Samtidig vurderer Sir Alex Ferguson å kvitte seg med Nani ved sesongslutt og erstatte ham med Portos kantspiller James Rodriguez, hevder The Telegraph.

Nani (Foto: JON SUPER/Ap)
Nani (Foto: JON SUPER/Ap)

Den franske landslagsspilleren Moussa Sissoko har snakket med Newcastles midtbanespiller Yohan Cabaye om mulighetene for å signere for den engelske klubben, melder Newcastle Chronicle.

QPR er interessert i å hente Real Madrids forsvarsspiller Ricardo Carvalho i januar. 34-åringen har fått beskjed om at han ikke får forlenget kontrakten sin på Bernabeu, og skal være lysten på en retur til Premier League.

Ricardo Carvalho (Foto: ANDRES KUDACKI/Ap)
Ricardo Carvalho (Foto: ANDRES KUDACKI/Ap)

Malaga kan bli tvunget til å selge midtbanestjernen Isco til Manchester City på grunn av klubbens økonomiske problemer. Isco har en utkjøpsklausul på 250 mill. kroner.

Francisco Román Alarcón Suárez, eller Isco, har imponert for Málaga denne høsten. Nå skal han bidra til at Spanias U21-landslag spiller seg til EM i Israel. (Foto: Marcelo del Pozo/Reuters)
Francisco Román Alarcón Suárez, eller Isco, har imponert for Málaga denne høsten. Nå skal han bidra til at Spanias U21-landslag spiller seg til EM i Israel. (Foto: Marcelo del Pozo/Reuters)

LES OGSÅ: Demba Ba med volleymagi og handsscoring

Øvrig:

Her er det elleville ryktet som slo ned som en bombe i italienske medier i natt: Cristiano Ronaldo og José Mourinho skal være på vei til den franske storklubben PSG. Anerkjente La Gazetta dello Sport rapporterer at forhandlingene allerede skal ha startet. Nyheten pryder forsiden på avisen onsdag, og saken er allerede blitt diskutert på italienske sportskanaler, skriver Aftonbladet.

Overgangen for Real Madrids stjernespiller Cristiano Ronaldo og trener José Mourinho skal ha en samlet verdi på omlag 840 millioner kroner. PSGs trener Carlo Ancelotti har tidligere uttalt seg om en mulig PSG-overgang for Ronaldo til den franske avisen L'Equipe.

– Jeg vet ikke om det er en overgang som klubben kan gjennomføre. Ronaldo er selve symbolet på Real Madrid. Men hvilken trener kan takke nei til Cristiano Ronaldo?

Ancelotti sa samtidig at han tror et samarbeid mellom Zlatan Ibrahimovic og Cristiano Ronaldo vil fungere godt.

– Jeg tror at han kan spille sammen med Zlatan uten problemer. De har kvaliteter som gjør at de kan spille sammen, sa Ancelotti.

Ronaldo Falcao
Ronaldo Falcao

La Gazetta dello Sport melder samtidig at Real Madrid vil erstatte Ronaldo med Atletico Madrids superspiss Falcao.

Besiktas vil hente Nene til Istanbul og nærmer seg enighet med Paris Saint-Germain om betingelsene for overgangen, skriver tyrkiske Vatan.

Bayern München skal være i ferd med å sikre seg German Pezzella fra River Plate. Pezzella er et av Argentinas største forsvarstalenter og vil koste omlag 90 millioner kroner. Napoli, Fiorintina, og Inter er også interessert, skriver Gazzetta dello Sport.

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er stengt frem til januar, men klubbene kan fortsatt signere Bosman-spillere.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene