LSK
LSK

LSK-spillerne dediserte seieren til Kippe

– Vi håper av hele vårt hjerte at gutten hans blir bra så fort som mulig, sier Sead Ramovic.

Da Lillestrøm slo Brann 3-2 i Bergen var det uten Frode Kippe som midtstopper. 32-åringen er inne i svært en tøff tid med sykdom i familien.

– Jeg har en sønn som er blitt rammet av kreft, og tiden framover ønsker jeg derfor å bruke hundre prosent på han og resten av familien. Vi skal hjelpe han gjennom det som kommer. Hvordan fotballen blir og hva jeg kan være med på er uvisst. Jeg kommer jeg til å være med så mye som det lar seg gjøre. Likevel er det familiesituasjonen som er viktigst, og den går foran alt nå, sa Kippe til lsk.no i forrige uke.

LES: Kippe ute etter sykdom i familien: – Jeg har en sønn som er blitt rammet av kreft

I Kippes fravær tok midtstopperkollega Anders Østli scoringsansvar. 3-2-seieren gjør at Lillestrøm langt på vei er sikret ny Tippeliga-kontrakt.

Etter kampen dediserte Sead Ramovic de tre poengene til Kippe.

– Denne er til deg, Frode. Vi vil dedisere seieren til han. Han er vår kaptein og en fantastisk person. Vi støtter han hele veien i den vanskelige perioden han er inne i nå, og vi håper av hele vårt hjerte at gutten hans blir bra så fort som mulig, sier Ramovic til lsk.no.

LES: Klubben bekrefter: Udjus klar for LSK

Bosnieren er ferdig som LSK-spiller etter inneværende sesong. Foreløpig er det uvisst hvor den tidligere Tromsø-keeperen spiller kommende sesong.

– Jeg har tre kamper igjen i Lillestrøm og jeg kommer til å gi mitt beste i de gjenstående kampene. Vi kommer til å gå separate veier neste sesong, men jeg vil aldri glemme min tid i LSK. Jeg har fantastiske medspillere her og Kanari-Fansen er uten tvil den beste supporterskaren i Norge. Jeg ønsker denne klubben all hell og lykke i fremtiden, sier Ramovic.