SLO QPR: Arsène Wenger var en lettet mann etter at Mikel Arteta sørget for seier mot QPR.
SLO QPR: Arsène Wenger var en lettet mann etter at Mikel Arteta sørget for seier mot QPR.
Premier League

Wenger til TV 2 etter seieren mot QPR: – Det var livsviktig

Arsenal-manageren gledet seg også over Jack Wilsheres retur til startelleveren.

Arsenal så lenge ut til å gå på nok en blemme da QPR gjestet Emirates Stadium fredag, men Mikel Arteta reddet skinnet for rødtrøyene.

Les også: Stéphane M'Bia sparket Thomas Vermaelen i bakken

– Livsviktig
For etter tap for Norwich og Schalke i de to foregående kampene, sier manager Arsène Wenger at kun seier var godt nok mot London-naboen.

– Det var livsviktig for oss i dag, fordi vi tapte for Norwich og i Mesterligaen. Vi var frustrert og manglet selvtillit, men vi er seriøse, kjører på og gjør det bra, sier Wenger til TV 2 Sporten.

Se intervju med Wenger i videovinduet øverst på siden!

For det tok en liten stund før Arsenal skrudde opp tempoet foran frustrerte hjemmefans. En offside-scoring fra Arteta ble tungen på vektskålen for «Gunners» som har stått i vinden den siste tiden.

– Det viktigste i dag var seieren og at vi får selvtilliten tilbake, sier Wenger.

Gledelig Wilshere-gjensyn

TILBAKE FOR ARSENAL: Jack Wilshere fikk én time på banen i kampen mot QPR. (Foto: GLYN KIRK/Afp)
TILBAKE FOR ARSENAL: Jack Wilshere fikk én time på banen i kampen mot QPR. (Foto: GLYN KIRK/Afp)

I perioder av kampen kunne en høre Arsenal-fansens høylyde misnøye runge over stadionet i London, men gledesrop ble det også. For etter å ha vært plaget av skader og ikke hatt mulighet til å spille fotball siden mai i 2011, var Jack Wilshere et skikkelig lyspunkt for Arsenal.

Midtbanespilleren leverte en solid forestilling ved siden av Santi Cazorla og Arteta, og fikk velfortjent jubel da han ble byttet ut etter en drøy time.

– Jeg kjenner Jack og ser ham hver eneste dag. Jeg mener at han gjorde en tilfredsstillende forestilling etter 17 måneder borte fra det øverste nivået. Han mangler selvsagt kamptrening og han vil få tøff konkurranse, men teknisk sett er han ikke langt bak, sier Wenger om supporteryndlingen.

Les også: Tévez-kanon sikret seier for Manchester City
Les også: Se dette håpløse Tettey-innkastet: - Kunne like gjerne kastet ballen stående på hendene

Søndag møtes Chelsea og Manchester United til gigantmøte på Stamford Brigde, en kamp som er viktig for utviklingen i toppkampen i Premier League. Sir Alex Ferguson har i forkant av kampen uttalt at det er nettopp de to lagene som vil gjøre opp om tittelen ved sesongslutt, det

– En kan snakke og snakke. Det er opp til oss å spille på en positiv måte og få resultater mens vi er med i «racet», sier Wenger.

Har Arsenal det som skal til for å henge med i kampen om Premier League-tittelen? Si din mening i kommentarfeltet under!