Gareth Bale hjerte (Foto: Tom Hevezi/Ap)
Gareth Bale hjerte (Foto: Tom Hevezi/Ap)

Sjekk lørdagens fotballrykter: – Mourinho byr en halv milliard for Bale

Mens Chelsea punger ut for målmaskin. Sjekk lørdagens ryktebørs her!

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

LES OGSÅ: Her er Europas mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!

Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

José Mourinho forlanger at Real Madrid-ledelsen legger mer enn 465 millioner kroner på bordet for å bringe Tottenham-stjernen Gareth Bale til Spania, skriver Daily Mirror.

FALCAO (Foto: JOSE MIGUEL GOMEZ/Reuters)
FALCAO (Foto: JOSE MIGUEL GOMEZ/Reuters)

Samtidig skal Chelsea være klar til å by nesten like mye for å sikre seg Atlético Madrid-spissen Radamel Falcao i januar. Ifølge Goal.com skal London-klubben være klar til å gi 445 millioner kroner for målmaskinen, som også er sterkt ønsket av Manchester City.

Sir Alex Ferguson ser etter langt billigere alternativer når han skal styrke forsvaret. Manchester United-sjefen er innstilt på å hente Ashley Cole gratis fra nettopp Chelsea, når spillerens kontrakt utløper i sommer, melder Daily Mail.

Fulham-manager Martin Jol innrømmer overfor Sky Sports at Brede Hangelands framtid i klubben er høyst usikker. Den norske landslagskapteinen har fortsatt til gode å komme til enighet med London-klubben om en ny kontrakt.

Les også: Fotballfrokost med Øyvind Alsaker og Petter Myhre: – Hvor ble alle vingene av?

James Rodriguez.
James Rodriguez.

Porto og James Rodriguez er imidlertid enige. Partene har justert spillerens kontrakt, som gjør at potensielle kjøpere må ut med 350 millioner kroner for å sikre seg vingen, skriver Talksport. 21-åringen skal være sterkt ønsket av Manchester United.

Kyle Walker har ingen planer om å forlate Tottenham, men backen har forlatt Twitter. Den engelske landslagsspilleren sier til Daily Mail at han følte seg tvunget til å slutte med kvitringen fordi kritikken han mottok i det sosiale mediet påvirket prestasjonene på banen.

Les også: Sterling og andre Merseyside-unggutter preger historisk liste

Chelsea-manager Roberto Di Matteo har varslet Fernando Torres om at det er langt fra sikkert at han blir å finne i startoppstillingen til søndagens storkamp mot Manchester United.

Manchester City-sjef Roberto Mancini sier ifølge The Sun at Micah Richards må tilpasse seg lagets spillestil for å få spilletid. Richards stilte spørsmål ved Mancinis beslutning om å gå over til tre forsvarsspillere mot slutten av 1-3-tapet for Ajax.

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er stengt frem til januar, men klubbene kan fortsatt signere Bosman-spillere.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene