SVEIN ERIK EDVARTSEN: (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)
SVEIN ERIK EDVARTSEN: (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)

Svein-Erik Edvartsen fortsetter som daglig leder i Storhamar

Holder også frem som dommer i Tippeligaen.

Storhamar skriver i en pressemelding at Svein-Erik Edvartsen fortsetter som daglig leder i klubben. 33-åringen har fått utvidet permisjonen han har i Manpower, og Edvartsen vil dermed fortsette som daglig leder i 2013.

– Jeg setter stor pris på den forståelse og velvilje Manpower fortsatt viser meg ved å innvilge permisjon i ett år til og har også hatt gode samtaler med Norges Fotballforbund som gjør at jeg fortsatt kan satse 100 prosent som fotballdommer, sier Edvartsen.

I den nye kontrakten har Edvartsen en klausul som gjør at han kan slutte i jobben etter bare seks måneder.

Storhamar slet økonomisk før årets sesong og klubben stod i reell fare for å bli slått konkurs, men i september i år ble kreditorene tilbakebetalt og økonomien kom seg tilbake på rett kjøl.

– Opprydningen som har funnet sted har vært omfattende, men er på ingen måte i havn. I løpet av 2012/2013 må vi vurdere ytterligere tiltak vedrørende profesjonalisering og økonomi for at dette skal bli bærekraftig på sikt. Det er ingen tvil om at Svein-Erik utgjør en ressurs som vår virksomhet har stor nytte av, og det totale administrative og økonomiske ansvaret i vår virksomhet nå hviler tungt på hans relativt unge skuldre, sier styreleder Erik Kristiansen.