ulf
ulf

Duket for fotballdrama i Sandnes: Se Ulf-spillernes spesielle forberedelser

Det handler om overlevelse i Tippeligaen når Sandnes Ulf tar imot Fredrikstad lørdag. Og vestlendingene er forberedt på krig.

Sandnes (TV 2 Sporten): TV 2 Sporten fikk være med på Sandnes Ulf-spillernes spesielle oppladning til den livsviktige kampen mot bunnkollega FFK.

Vegard Aanestad, Christian Gytkjær, Harald Vindenes og Steffen Haugland ser for seg en fotballkrig på Sandnes Stadion - og forbereder seg nettopp på det.

– Krig
– Her er det krig. Mot Fredrikstad blir det krig, sier Aanestad, som triller terningen først i krigen om verdensherredømme i brettspillet «Risk».

– Her handler det om å være mest strategisk, så gjenstår det å se hvem som er mest strategisk på lørdag. Det er årets viktigste kamp, så vi bør vinne, sier Vindenes.

Se Sandnes-gutta spille Risk i videovinduet over.

Kampen om tilværelsen
Sandnes Ulf ligger i øyeblikket på direkte nedrykk, to poeng bak FFK, men med én kamp mindre spilt enn bunnrivalen.

Begge kjemper en desperat kamp mot nedrykk.

– Det handler om hele vår tilværelse neste år. Det er stor forskjell på Adeccoligaen og Tippeligaen, og vi har definitivt lyst til å spille i Tippeligaen neste år, sier Aanestad.

– Gutter, som dere vet så er jeg en jækel til å spå. Så jeg skal allerede nå spå resultatet mot Fredrikstad. Den hvite terningen er oss og den rød terningen er FFK, sier han og triller.

«4-1» viser terningene i Sandnes Ulf sitt favør - og jubelen står i taket. Men det gjenstår å se om Steffen Haugland kan ta over jobben til den avdøde blekkspruten Paul.

Et fotballdrama uten like kan i hvert fall kvartetten garantere.