Madison Bumgarner
Madison Bumgarner

San Francisco Giants styrer mot triumf

San Francisco Giants tok et stort steg mot sin andre tittel på tre år da de slo Detroit Tigers 2-0 i den andre finalekampen i world series.

Med seieren har Giants vunnet de to første finalekampen i nordamerikansk baseball. Det spilles i best av sju kamper. Første lag til fire seirer vinner tittelen.

San Francisco Giants vant den første kampen 8-3 og natt til fredag nullet de motstander Detroit Tigers. Kasteren Madison Bumgarner var den store helten for Giants.

LES: Her tangerer San Francisco Giants-spilleren rekorden til Babe Ruth

Nå flytter finaleserien til Detroit. Der skal de tre neste kampene spilles, om ikke Giants avgjør allerede etter to kamper på bortebane.

– Det er deilig å få en god start. Nå reiser vi til Detroit for å spille i deres lekegrind. Vi skal stå på videre, men tar ingenting for gitt, sa Giants-trener Bruce Bochy om lagets gode start.

Giants vant world series i 2010. De står totalt med seks finaleseirer. Detroit Tigers har ikke vunnet siden 1984. Laget har fire triumfer totalt. Flest seirer har New York Yankees med sine 27, fulgt av St. Louis Cardinals med 11. Yankees har spilt 40 finaler, fulgt av nettopp Giants som 19 ganger har tatt seg til world series. (©NTB)