mourinho
mourinho

Sjekk torsdagens fotballrykter: – José Mourinho jakter på to Manchester United-stjerner

Og Arsene Wenger vil hente ny franskmann til Emirates. Sjekk torsdagens ryktebørs her!

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

LES OGSÅ: Her er Europas mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!


Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Den brasilianske offensive midtbanespilleren Willian håper på en overgang til Premier League i januar. I sin kontrakt med Shakhtar Donetsk har 25-åringen sikret seg en utkjøpsklausul på 220 millioner kroner. Både Chelsea og Tottenham har vist interesse for Willian, skriver Daily Telegraph.

Willian i duell med APOELs Savvas Poursaitides (Foto: TALAR KALAJIAN/Afp)
Willian i duell med APOELs Savvas Poursaitides (Foto: TALAR KALAJIAN/Afp)

Tottenham har lenge jaktet på Portos Joao Moutinho, men nå skal 26-åringen ha fått signaler om at PSG er villig til å gi ham et adskillig bedre lønnstilbud. Dermed er det mye som tyder på at midtbanespilleren foretrekker en overgang til den megarike franske klubben fremfor Tottenham, skriver The Daily Mail.

ØNSKET AV CHELSEA: Joao Moutinho skal være på ønskelisten til André Villas-Boas. (Foto: FRANCISCO LEONG/Afp)
ØNSKET AV CHELSEA: Joao Moutinho skal være på ønskelisten til André Villas-Boas. (Foto: FRANCISCO LEONG/Afp)

Nederlandske PSV Eindhoven innrømmer at stjerneskuddet Riechedly Bazoer, som nylig ble 16 år, trolig forsvinner til en større klubb i nær fremtid. Tenåringssensasjonen skal være ønsket av både Manchester City, Arsenal og Newcastle, melder The Daily Mirror.

Samtidig hevder PSVs midtbaneanker Kevin Strootman at han trolig ikke går til Manchester United allerede i januar. Men han håper på at Sir Alex Ferguson vil legge inn et bud til sommeren, skriver Metro.co.uk.

TIL UNITED? Kevin Strootman blir koblet til Old Trafford. (Foto: Kevin Strootman/Ap)
TIL UNITED? Kevin Strootman blir koblet til Old Trafford. (Foto: Kevin Strootman/Ap)

Sir Alex Ferguson planlegger å følge opp sin interesse for Athletic Bilbaos unggutt Iker Muniain. Manchester Uniteds manager skal ha hatt tenåringen på blokken helt siden United møtte Bilbao i Europaligaen forrige sesong - en kamp Bilbao forøvrig vant etter å i perioder ha rundtspilt rødtrøyene fra Old Trafford.

Iker Muniain (Foto: DAVID HECKER/AFP)
Iker Muniain (Foto: DAVID HECKER/AFP)

Liverpools speidere skal i langt tid ha fulgt Anderlechts midtbanestjerne Dennis Praet. Den belgiske 18-åringen skal ha fått en prislapp på omlag 40 millioner kroner.

Spurs-spissen Emmanuel Adebayor får ikke forlate White Harte Lane i januar, sier manager Andre Villas-Boas. Tottenhams manager vil ikke gi slipp på 29-åringen midt i sesongen, ifølge London Evening Standard.

Emmanuel Adebayor og Joe Allen i duell på White Hart Lane. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
Emmanuel Adebayor og Joe Allen i duell på White Hart Lane. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

Den amerikanske angriperen Landon Donovan (30) har innrømmet at han nylig sa nei til et tredje låneopphold i Everton.

David Moyes vil hente Landon Donovan tilbake til Everton. (Foto: Tim Hales/AP)
David Moyes vil hente Landon Donovan tilbake til Everton. (Foto: Tim Hales/AP)

Aston Villas manager Paul Lambert vurderer et bud på Stuttgarts midtbanespiller William Kvist i januar, hevder TalkSPORT.com.

Inside Futbol hevder at Arsenals manager Arsene Wenger vil legge inn et bud på Lyon-stjernen Yoann Gourcuff i januar, etter at Ligue 1-klubbens president Jean-Michel Aulas nylig sa at Lyon er tvunget til å selge spillere for å gå i balanse i regnskapet.

Yoann Gourcuff - Lyon (Foto: PASCAL PAVANI/Afp)
Yoann Gourcuff - Lyon (Foto: PASCAL PAVANI/Afp)

LES OGSÅ: Demba Ba med volleymagi og handsscoring

Øvrig:

Real Madrid seiler opp som favoritter til å stikke av med Roma-stjernen Daniele De Rossi. Den italienske midtbanespilleren, som har spilt hele sin seniorkarriere for Roma, rapporteres å ønske seg bort fra klubben etter å ha havnet på kant med trener Zdenek Zeman, melder italienske medier.

Daniele De Rossi (Foto: Andrew Medichini/Ap)
Daniele De Rossi (Foto: Andrew Medichini/Ap)

Real-trener José Mourinho har også andre spillere på ønskelisten. Ifølge Marca.com vurderer han samtidig et bud på Manchester Uniteds angriper Javier Hernandez og keeper David de Gea. Ingen av de to spillerne har lykkes med å spille seg til fast plass i Sir Alex Fergusons startoppstilling, og Mourinho håper derfor at Old Trafford-klubben kan selge duoen enten i januar eller til sommeren, hevder spanske medier.

Manchester United's Javier Hernandez (Foto: JON SUPER/Ap)
Manchester United's Javier Hernandez (Foto: JON SUPER/Ap)

Milan skal være klar til å selge Kevin-Prince Boateng i januar. Midtbanespilleren ønsker seg en lønnsøkning på San Siro, noe som AC Milan har avvist. Flere tysker snuser på Boateng, skriver Bild.

To Bundesliga-klubber er interessert i Michael Laudrups sønn Andreas. Både Stuttgart og Gladbach hadde speidere på plass på tribunen for å følge 21-åringen i Mesterliga-kampen for Nordsjælland mot Juventus på tirsdag.

Torino ønsker å hente Cagliari-spissen Thiago Ribeiro når overgangsvinduet åpner i januar, skriver Tuttosport.

Lazio har tilbudt midtbanespilleren Senad Lulic en ny langtidskontrakt etter at det ble kjent at både Chelsea og Bayern München ønsker seg spilleren, melder TalkSPORT.com.

Den malaysiske klubben T-Team ønsker å hente inn Liverpool-legenden Robbie Fowler som spillende manager. 37 år gamle Fowler er i samtaler med T-Team fra Terengganu. – Vi forhandler samtidig som vi vil sjekke spilleformen hans, sier Ahmad Said til avisen The Star. Fowler scoret i sin tid 183 mål for Liverpool. Den engelske fotballklubben er svært populær i fotballgale Malaysia. Fowler må trolig gjennom prøvespill for å vise at han fortsatt duger ute på gresset. De siste årene har den tidligere storscoreren spilt fotball i Australia og Thailand. Med sine 162 ligamål er Fowler den fjerde mestscorende spilleren i engelsk Premier League. Går avtalen med T-Team i orden så følger Fowler i landsmennene Tony Cottee og David Rocastles fotspor. De to tidligere landslagsspillerne spilte i malaysisk 1. divisjon på 1990-tallet.

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er stengt frem til januar, men klubbene kan fortsatt signere Bosman-spillere.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene